Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2018: Δίδυμοι
Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2018: Τι νέο έρχεται για τους Διδύμους με τη καινούρια χρονιά;

Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2018: Δίδυμοι

Παρατήρηση και σταδιακή εξέλιξη
Από την Λίλιαν Σίμου

 

Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων: Δίδυμοι 2018

Παρατήρηση και σταδιακή εξέλιξη

Από την Λίλιαν Σίμου

Με ανακούφιση ίσως, ξεπερνάτε τον κλοιό του Κρόνου απέναντί σας, που διήρκησε μία τριετία. Τώρα πλέον δεν πιέζεστε άμεσα προκειμένου να περιορίσετε τον αυθορμητισμό και την φυσική σας δροσιά και ανάλαφρη διάθεση.

Ωστόσο, ο Κρόνος ξεκινά το ταξίδι του στο ζώδιο που κυβερνά, τον Αιγόκερω, λίγο πριν το τέλος του 2017. Κατά συνέπεια, θα είστε πλέον περισσότερο παρατηρητικοί, εγκρατείς και επιφυλακτικοί.

Καθώς συνήθως αποφεύγετε την ανάληψη ευθυνών, ο Κρόνος πλέον θα σας αναγκάσει να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες από το σύνηθες.

Αντιμετωπίζετε τους φόβους σας, τις αγωνίες σας, τα κρυφά σας πάθη και τις αδυναμίες που κουράζουν την ψυχή. Η διαδικασία απαλλαγής, είναι αργή και θα έχετε όφελος, αν μεθοδεύσετε ένα εσωτερικό ξεκαθάρισμα. Στην ουσία, ας παραμείνετε παρατηρητές και ας δώσετε στον εαυτό σας τον χρόνο και την ευκαιρία να φωτίσει κρυφές πτυχές της ψυχής.

Οι αξίες αλλάζουν και ανακαλύπτετε συμφέροντα που ίσως δεν σας ήταν αντιληπτά, εκ μέρους εκείνων που εμπιστευθήκατε προφανώς. Ας μην φανείτε αφελείς με εκείνους που σας ενδιαφέρουν και υπάρχει μεταξύ μας εμπιστοσύνη.

Μέσω εμπειριών, θα διδαχτείτε να αναγνωρίζετε τους αξιόπιστους ανθρώπους. Αρχικά φαίνεται δύσκολο, θα είναι όμως ευεργετικό.

Ίσως αισθανθείτε πίεση κατά διαστήματα, περιορισμό, πλαίσιο κινήσεων χωρίς ελευθερία.  θα έχετε όμως την δυνατότητα να κρίνετε με περισσότερη σοφία, πως υπάρχουν αξιόλογες επιλογές ακόμη και κάτω από συνθήκες πίεσης. Εξ άλλου θα αποδώσουν η γνώση, η εκπαίδευση, κάθε ιδέα σας.

Για τον Κρόνο στον Αιγόκερω, μπορείτε να πληροφορηθείτε στο ειδικό άρθρο μας.

Ο Δίας, πλανήτης της ανάπτυξης, είναι το δεύτερο σημαντικό δώρο της χρονιάς, καθώς έχετε περισσότερες ευθύνες προφανώς και θα παλέψετε με πείσμα για ένα σημαντικό έργο ή για βαθιές αλλαγές στην καθημερινότητά σας.

Η εργατικότητά σας, η επιμονή και υπομονή, αναστέλλουν τον αυθορμητισμό, αλλά διευκολύνουν ιδιαίτερα την γνώση και την δεξιότητά σας. Θα μάθετε να ζείτε  σε λεπτές ισορροπίες. Έχετε την αίσθηση της απόλαυσης και την ανάγκη της ασφάλειας.

Η ευέλικτη ευγένεια είναι χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σας, γι’ αυτό ας κάνετε μία υπαναχώρηση όταν χρειάζεται, προκειμένου να βρείτε την τακτική της μάχης.

Η υγεία θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα, η διατροφή, οι κανόνες υγιεινής, το απεκκριτικό σύστημα, η ζωτικότητα και η αναζωογόνηση. Η έλλειψη πάθους για ζωή, προκαλεί ψυχοσωματικές ευαισθησίες.

Στις 9 Νοεμβρίου, ο Δίας περνά στο ζώδιο του Τοξότη, φέρνοντας στο προσκήνιο σημαντικές αλλαγές, ουσιαστικές εμπειρίες μέσω των σχέσεων και ένα καλύτερο περιβάλλον, που θα σας βοηθήσει να ανοίξετε τους ορίζοντές σας.

Για τη θέση του Δία στον Σκορπιό, μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας.

Για την θέση του Δία στον Τοξότη, θα αναφερθούμε την κατάλληλη εποχή.

Ο  Ουρανός, ένας πλανήτης που αλλάζει τα δεδομένα μας, είναι στον Κριό από το 2010. Θα έχει μία ευχάριστη ροή για σας, αφού δεν δέχεται τις δύσκολες όψεις των προηγουμένων ετών. Ωστόσο, ακόμη προκαλεί δονήσεις.

Η σπίθα που φέρνει στις ιδέες σας, ενισχύεται ως τον Μάιο, όπου περνά στο ζώδιο του Ταύρου. Θα παραμείνει στο ζώδιο αυτό, ως τον Νοέμβριο.

Στη νέα του θέση, θα σας φέρει μία εσωτερική αναστάτωση παροδικά.

Η διορατική αντίληψη αυξάνεται και πρέπει μέσω αυτής να κινηθείτε για τους μήνες που αναφέραμε. Κάποιες φορές, ένας εσωτερικός εκνευρισμός, σας οδηγεί σε αποδράσεις, ακόμη και μέσω της φαντασίας και του ονείρου.

Αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις ή τα εύκολα συμπεράσματα, κάτω από καθεστώς πίεσης. Ασχοληθείτε με ένα έργο που απαιτεί έμπνευση, με την ενδοσκόπηση, με την ανακάλυψη των κρυφών σας ταλέντων.

Ο Ουρανός επανέρχεται στο ζώδιο του Κριού τον Νοέμβριο και θα εισέλθει οριστικά πλέον στον Ταύρο από την Άνοιξη του 2019.

Για τον Ουρανό στον Κριό, περισσότερες πληροφορίες στο άρθρο μας «Ουρανός στον Κριό»

Για τον Ουρανό στον Ταύρο, θα έχουμε αφιέρωμα την εποχή εκείνη.

Ο  Ποσειδώνας  οδηγεί το όνειρο της ζωής και σε ό,τι σας αφορά, θα είναι και φέτος στα ζητήματα του κοινωνικού σας χώρου. Ο Ποσειδώνας για αρκετά χρόνια κινείται στο ζώδιο της κυριαρχίας του, στους Ιχθείς.

Η εικόνα που δίνετε στις συναναστροφές σας, είναι συγκεχυμένη, κάποιες φορές. Αν αυτό σας ενδιαφέρει, προκειμένου να μην είστε αρκετά προβλέψιμοι, θα το πετύχετε. Αν όμως σας ενδιαφέρει να είστε σαφείς, ο Ποσειδώνας δεν βοηθά. Ας είστε συγκροτημένοι, υπομονετικοί, και συγκεκριμένοι.

Αν είστε καλλιτέχνες, θα έχετε έμπνευση και όραμα δημιουργίας.

Με τον Δία στον Σκορπιό, στηρίζεται το κοινωνικό σας προφίλ, αρκεί να είστε όσο το δυνατόν περισσότερο σταθεροί και συνεπείς στις υποχρεώσεις σας.

Με τον Χείρωνα επίσης στους Ιχθείς, μπορείτε να διδάξετε και να διδαχτείτε, με ευαισθησία και κατανόηση, συμπόνια και αγάπη. Χρειάζεται διάκριση, που ευτυχώς για σας, προσφέρει ο Κρόνος, για να μην πέσετε θύμα της γενναιοδωρίας σας.

Για τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα επίσης στο άρθρο μας «Ποσειδώνας στου Ιχθείς».

Ο  Πλούτωνας   πλέον δεν θα είναι τόσο ανατρεπτικός στη ζωή σας, όπως ήταν κατά την τελευταία επταετία. Η ένταση των τετραγώνων με τον Ουρανό, δεν υπάρχει πλέον. θα σας απασχολήσει όμως η ρύθμιση χρεών (αν υπάρχουν), μία επένδυση και η αλλαγή στην ψυχολογική σας διάθεση.

Με τον Κρόνο να συμμετέχει στο ζώδιο που κινείται ο Πλούτωνας, θα υπάρχει η απαίτηση, ουσιαστικά, να ξεπεράσετε φόβους, αγωνίες, ανασφάλεια  και να δημιουργήσετε άμυνες, απέναντι σε όσους προσπαθούν να επωφεληθούν της αφέλειάς σας, ή της καλοπροαίρετης διάθεσής σας.

Για τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερο στο άρθρο μας  «Παγκόσμιες πολιτικές αλλαγές: με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω»

Η καρμική σας διαδρομή με βάση τους Δεσμούς της Σελήνης, σας απασχολεί με θετικό τρόπο. Κι αυτό διότι από την περυσινή χρονιά, αναζητάτε ευχάριστους τρόπους δημιουργικής εξέλιξης, απελευθερώνεστε από στόχους μακρινούς και άπιαστους, επικεντρώνεστε στο άμεσο και στο ορατό αποτέλεσμα. Η ζωή φέρνει χαμόγελα, όσο δημιουργείτε και αναζητάτε ένα πιο λαμπερό παρόν. Ίσως ήρθε η στιγμή να αναδείξετε την προσωπικότητά σας και να κάνετε ένα ακόμη βήμα προς την ανάδειξη ταλέντων και δεξιοτήτων σας.

Οι  εκλείψεις  του  έτους θα περιγραφούν σταδιακά την ανάλογη εποχή.

Συνοπτικά όμως θα λέγαμε πως σας αγγίζουν ως εξής:

Προς τα τέλη Ιανουαρίου και τον Φεβρουάριο θα κάνετε μία νέα αρχή καθώς θα ενδιαφερθείτε για την κοινωνική σας εικόνα, προφανώς επιδιώκοντας να αλλάξετε ανάλογα με τις προσδοκίες και τα όνειρά σας, την έκφρασή σας. Μπορείτε επίσης να στοχεύσετε προς ένα νέο κοινωνικό περιβάλλον, που θα σας δώσει χαρά, αγάπη και αρμονία.

Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, θα έχετε μία ευεργετική επίδραση κατά πάσα πιθανότητα, ανάλογα με τα ατομικά στοιχεία πάντα. Αλλά φωτίζεται ο δρόμος του πνεύματος, ένα ταξίδι, ή μία ενδιαφέρουσα γνωριμία που φέρνει ξένες ιδέες, και πολλές όμορφες στιγμές στη ζωή σας. Ταυτόχρονα όμως, θα υπάρχει η αίσθηση της ανασφάλειας, που θα σας οδηγήσει σε αποφάσεις για τα οικονομικά σας ή για ένα αγαπημένο πρόσωπο.

Ο προστατευτικός λίθος των Διδύμων είναι ο Φθορίτης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;