React JS Academy by CollegeLink
Αν είσαι νέος Web Developer και σε ενδιαφέρουν ιδιαίτερα οι νέες τεχνολογίες τότε δεν πρέπει να χάσεις το μοναδικό τριβδόμαδο εκπαιδευτικό σεμινάριο σε React JS.

Το CollegeLink και η Golden Gate Pro διοργανώνουν για 1η φορά στην Ελλάδα μία hands-on πρακτική εκπαίδευση στη βιοβλιοθήκη React της Javascript με σκοπό 15 νέοι και ταλαντούχοι Web Developers να εκπαιδευθούν σε αυτήν τη State of the art τεχνολογία και να βρουν την επόμενη εργασιακή τους στέγη.

Οι εκπαιδεύσεις θα πραγματοποιηθούν από το Σάββατο 13 έως και το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στο ACEin, από τον πολύ έμπειρο Web Developer Μίλτο Στάμου. Το κόστος συμμετοχής για τους εκπαιδευόμενους θα είναι στα 90€ (60€ για φοιτητές και ανέργους) και αυτό χάρη στην ευγενική χορηγία των εταιριών Workable, Webjar & Stone Soup. Οι συγκεκριμένες εταιρίες έχουν ανοιχτές entry level Web Development θέσεις και θα βρίσκονται στην εκδήλωση προκειμένου να παρακολουθήσουν της εκπαίδευση των συμμετεχόντων.

Αν θέλεις να συμμετέχεις στις εκπαιδεύσεις οι μόνες προϋποθέσεις που χρειάζονται είναι να ψάχνεις για εργασία αυτόν τον καιρό, να σου αρέσει ο κλάδος του Web Development, να έχεις μικρή εργασιακή εμπειρία στο κομμάτι του Web Development (6-18 μήνες) και να έχεις πλήρες συμπληρωμένο προφίλ στην πλατφόρμα του CollegeLink.gr.
Όλοι οι τελικοί συμμετέχοντες θα επιλεχθούν μετά από ένα σύντομο screening όλων των υποψηφίων σχετικά με τις ανωτέρω προϋποθέσεις.
*Σε περίπτωση που περισσότεροι των 15 υποψηφίων πληρούν τις προϋποθέσεις θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Μάθε περισσότερα και κλείσε τη θέση σου!

Σάββατο 13 Ιανουαρίου
Intro to Front End Development
Front End Developer’s toolbox
Intro to JavaScript for React JS
Intro to React JS

Κυριακή 14 Ιανουαρίου
React JS Basics
React Life Cycle Methods
Create and manipulate HTML forms with React

Σάββατο 20 Ιανουαρίου
Test React Components
Implement a real life project
Intro to the state manager framework Redux
Redux Basics

Σάββατο 27 Ιανουαρίου
Dive into the basic concept of Redux (actions, store and reducers)
Test Redux parts
Implement a real life project

*Παράλληλα με τις εκπαιδεύσεις όλοι οι συμμετέχοντες θα δουλέψουν ένα πραγματικό project σε React JS το οποίο και θα ανεβάσουν σε Git περιβάλλον με την ολοκλήρωση του.

Εκπαιδευτής React JS Academy
Μίλτος Στάμος, Front-End Developer @ Workable
Ο Μίλτος Στάμος είναι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και τον τελευταίο ενάμιση χρόνο εργάζεται στην Workable ως Front End Developer. Καθημερινά επιλύει προβλήματα χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής όπως το ReactJS και το Redux. Σίγουρα η JavaScript κατάφερε να τον κερδίσει, μιας που εκτός από το ReactJS έχει εμβαθύνει σε διαφορετικές βιβλιοθήκες, όπως οι Metor, BlackboneJS κ.ά. , αλλά φυσικά και στην ίδια την γλώσσα. Έχει μεγάλη επαγγελματική εμπειρία ως developer σε startups καθώς και στην εκπαίδευση σε θέματα πληροφορικής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;