Η Υπάλληλος του Βεστιαρίου @ Booze Cooperativa
Μετά από τις επιτυχημένες παραστάσεις στο Λονδίνο και στην Κοπεγχάγη, Η Υπάλληλος του Βεστιαρίου της Δήμητρας Μπάρλα, παρουσιάζεται για μία μόνο βραδιά στο Θέατρο Booze Cooperativa στην Αθήνα.

Τον μονόλογο ερμηνεύει η ίδια η συγγραφέας υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση της Ναταλίας Κατσού.

«… μια εκθαμβωτική επίδειξη ταλέντου και χαρισματικής παρουσίας (…) Η Δήμητρα Μπάρλα αριστεύει στον καινούριο της μονόλογο» Arthur’s Seat

Η Yπάλληλος του Βεστιαρίου προσκαλεί το κοινό σε ένα ταξίδι στα μυστικά του περίφημου εθνικού μουσείου Wallace Collection και του επαγγέλματός της, που δεν είναι άλλο από τη σπουδή της ανθρώπινης φύσης. Μέσα από ευαίσθητες ιστορίες γεμάτες χιούμορ, τα εκθέματα ζωντανεύουν και οι επισκέπτες παίρνουν μυθικές διαστάσεις. Εραστές καταδικασμένοι στο Inferno, μία άτυχη βασίλισσα από τις Βερσαλλίες κι ένας νεαρός ζωγράφος με την πιο γοητευτική φαντασία την συντροφεύουν στην αναζήτηση της ευτυχίας, σε έναν κόσμο γεμάτο από ομορφιά και πόλεμο.

«Η Δήμητρα Μπάρλα γνωρίζει πώς να καθηλώνει το κοινό»
Εφημερίδα Καθημερινή

Αφετηρία του μονολόγου ήταν η εμπειρία της Δήμητρας από τη ζωή της στο Λονδίνο, όπου τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως ηθοποιός αλλά και ως υπάλληλος μουσείου: οι προσδοκίες, οι δυσκολίες, οι αποκαλύψεις κι η αναπάντεχη συνάντηση με κομμάτια του εαυτού που δεν αλλάζουν.

«Η ποίηση βρίσκεται ακόμη και στα ταπεινότερα πράγματα»

Η Δήμητρα Μπάρλα είναι απόφοιτος των δραματικών σχολών Εμπρός και East 15 Acting School, καθώς και του Tμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει παρουσιάσει τους θεατρικούς μονολόγους SOLO, Μέδουσα η γυναίκα στον καθρέφτη, και Τρυφερές ιστορίες μισογυνισμού. Εμφανίζεται στη σειρά του Netflix The rain και στις ταινίες Το κυπαρίσσι του βυθού και London Unplugged.

Η Ναταλία Κατσού είναι σκηνοθέτης και θεατρική συγγραφέας με έδρα το Λονδίνο, διευθύνει την ομάδα Operaview. Έχει σπουδάσει Νομική, Υποκριτική και Θέατρο κι έχει ολοκληρώσει το Master of Fine Arts (MFA) στην Σκηνοθεσία Θεάτρου στο East 15 Acting School, University of Essex ως υπότροφος « Μινωτή» του Μ.Ι.Ε.Τ.. Το έργο της Αγαθό παρουσιάζεται στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης από Παρασκευή έως Κυριακή μέχρι τις 7 Ιανουαρίου.

Συντελεστές:
Συγγραφή/ Μετάφραση/ Ερμηνεία Δήμητρα Μπάρλα
Σκηνοθεσία Ναταλία Κατσού
Επιμέλεια Μετάφρασης Ελένη Μπάρλα
Φωτισμός Γιώργος Αγιαννίτης
Φωτογραφίες Γιάννης Κατσαρής

Πληροφορίες:
Τίτλος Η Υπάλληλος του Βεστιαρίου
Ημέρες Παραστάσεων Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017, 9μμ
Διάρκεια 45 λεπτά
Διεύθυνση Θεάτρου Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα 10560
Τιμή Εισιτηρίου 10 ευρώ
Έκδοση Εισιτηρίων (30) 6950 686 277 (12μμ – 7μμ)
Διαδρομή Σταθμός μετρό Σύνταγμα (7 λεπτά περπάτημα)
Σταθμός μετρό Μοναστηράκι (5 λεπτά περπάτημα)
Σύνδεσμοι Ιστοσελίδα (cloakroomattendantplay.com/)
Youtube teaser (youtu.be/0ThQ-GCLXUg)
Twitter (twitter.com/CloakroomAttend)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;