Βρήκα τον τρόπο να παίρνω μαζί μου ταινίες & σειρές που μου αρέσουν. Ακολούθησε τα βήματά μου και μάθε πως.
Από παιδί θυμάμαι να τσακώνομαι με τον μεγαλύτερο αδερφό μου, εκτός των άλλων, και για το ποιος θα έχει τον τελευταίο λόγο αναφορικά με το πρόγραμμα που θα παρακολουθήσουμε στην τηλεόραση.

Από παιδί θυμάμαι να τσακώνομαι με τον μεγαλύτερο αδερφό μου, εκτός των άλλων, και για το ποιος θα έχει τον τελευταίο λόγο αναφορικά με το πρόγραμμα που θα παρακολουθήσουμε στην τηλεόραση. Η ιστορία κατέληγε σχεδόν πάντα με εμένα, παρά τις έντονες διαφωνίες μας και τους γονείς να χωρίζονται σε στρατόπεδα ανάλογα με την περίπτωση, να αποχωρώ προς το δωμάτιο ή την κουζίνα με την πρόφαση πως θα έβρισκα να ασχοληθώ με οτιδήποτε άλλο από το να δω τηλεόραση.

Αμέτρητες ώρες που έμοιαζαν με βασανιστικούς αιώνες περνούσαν με εμένα πεισμωμένο και κλεισμένο στο δωμάτιο. Η προτροπή της μητέρας μου να «διαβάσω κανένα βιβλίο» και να μη «κάθομαι μπροστά από το χαζοκούτι με τις ώρες» ακούγονταν στα αυτιά μου, περισσότερο σαν κοροϊδία, παρά σαν προτροπή να ασχοληθώ με κάτι διαφορετικό. Μάταια! Τι και αν προσπαθούσα δεν γινόταν τίποτα. Χάζευα με τις ώρες καρφώνοντας το βλέμμα μου στο ταβάνι ή προσπαθούσα να δω αν έχω υπερφυσικές ιδιότητες προσπαθώντας να μετακινήσω πράγματα με τη δύναμη του μυαλού μου. Καμία σωτηρία. Ήθελα να δω την αγαπημένη μου σειρά, τελεία και παύλα και δυστυχώς αυτό αποτελούσε άπιαστο όνειρο.

Φυσικά οι εποχές άλλαξαν, ο αδερφός μου άλλαξε σπίτι (ΚΡΙΜΑ) και η φύση της τηλεόρασης έχει αλλάξει άρδην από εκείνες τις ζοφερές στιγμές των 90s. Το ίντερνετ άλλαξε πολλές από τις καθημερινές μου συνήθειες όσον αφορά στα τηλεοπτικά θεάματα, αλλά κι εκεί τα πράγματα δεν είναι πάντα ρόδινα. Η κακή ποιότητα μιας ταινίας ή οι επίσης κακοί υπότιτλοι που χάνουν το νόημα των διαλόγων λειτουργούν περιοριστικά τις περισσότερες φορές.

Όμως, κάποια μέρα τελείως συμπωματικά ανακάλυψα τον τρόπο, όπως ο Αρχιμήδης ανακάλυψε την αρχή της άνωσης, πως μπορώ να βλέπω τηλεόραση παντού και πάντα με την καλύτερη ανάλυση.  Αν βρίσκεσαι ακόμη εν μέσω ριπών στη μάχη κατάληψης του τηλεκοντρόλ, τότε  σήκωσε τη σημαία ανακωχής και κάν’ το όπως και εγώ. Πάρα πολύ απλά και πανεύκολα.

Είσαι φαν των σειρών, ταινιών ή των αθλητικών αγώνων και των ντοκιμαντέρ; Κανένα πρόβλημα, απ’ όλα έχει ο μπαξές. Η λύση στο χρόνιο ζήτημα «είναι η ώρα μου να δω λίγη τηλεόραση» υπάρχει – ΕΥΡΗΚΑ – και ακούει στο όνομα «Nova GO». Τι είναι το «Nova GO»; Πάρε χαρτί και στυλό και σημείωνε.

Με τη μοναδική εμπειρία του «Nova GO» μπορείς, εφόσον είσαι ή γίνεις συνδρομητής Nova, να δεις τα αγαπημένα σου προγράμματα οπουδήποτε και αν βρίσκεσαι και μάλιστα εντελώς δωρεάν. Φανταστικά νέα, δε βρίσκεις;  Από τα δωμάτια του σπιτιού σου μέχρι το αεροδρόμιο ή το σταθμό του τραίνου η υπηρεσία «Nova GO» σου δίνει το προνόμιο να βλέπεις τα καλύτερα θεάματα που προβάλλονται στην τηλεόραση μέσα από το laptop, το tablet ή το κινητό σου μέσω wi-fi. Αρκεί να επιλέξεις μία συσκευή και θα έχεις την τηλεόραση στο πιάτο σου.

Πως μπορείς να το κάνεις αυτό; Θα σου εξηγήσω πολύ απλά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις.

Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνεις είναι να δημιουργήσεις τον προσωπικό σου λογαριασμό στην υπηρεσία «Nova GO»  και να επιλέξεις το μέσο μέσα από το οποίο θα βλέπεις τα αγαπημένα σου τηλεοπτικά προγράμματα.  Αν διαλέξεις το tablet ή το smartphone σου, θα πρέπει στη συνέχεια να κατεβάσεις τη «Nova GO» εφαρμογή από το αντίστοιχο app store.

 

Το κατέβασες; Ωραία, η απόλαυση μόλις αρχίζει.

Η λέξη περιορισμός στις επιλογές σου αποτελεί πλέον ένα κακό αστείο, καθώς μπορείς να απολαύσεις επιλεγμένα προγράμματα από Live TV, το θέαμα που θέλεις, όποτε το θέλεις On Demand, ή ακόμα και να γυρίσεις το πρόγραμμα μίας εβδομάδας πίσω με Catch Up TV. Νέες σειρές και ταινίες, αλλά και ζωντανές μεγάλες διοργανώσεις που προβάλλονται από τα κανάλια της Nova, μπορείς να τα παρακολουθήσεις μέσα από τη συσκευή σου. Πιστεύεις ότι δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερο; Άκου κι αυτό εδώ: μπορείς να προσαρμόσεις την υπηρεσία ανάλογα με τις προσωπικές σου προτιμήσεις, όπως να μαθαίνεις πρώτος αν το πιο πρόσφατο επεισόδιο της αγαπημένης σου σειράς είναι διαθέσιμο ή μπορείς να βλέπεις φάσεις από το ματς της αγαπημένης σου ομάδας με τις επιλογές του pause, play & rewind.

Πες αντίο στις υποχωρήσεις που έκανες όλον αυτό τον καιρό και πάρε τη Nova μαζί σου, όπου κι αν βρίσκεσαι. Με την υπηρεσία Nova GO δεν θα ξεμείνεις ποτέ από προτάσεις για ο,τι σε ενδιαφέρει να παρακολουθήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;