Νέο έκτακτο επίδομα 1.000 ευρώ για ανέργους! Δείτε ποιοι το δικαιούνται!
Δείτε αναλυτικά!

Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα εφάπαξ επίδομα ύψους 1.000 ευρώ θα χορηγηθεί σε όλους τους ανέργους, πρώην εργαζόμενους της συνεταιριστικής οργάνωσης, με την επωνυμία “Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ν. Ροδόπης”, που κατά τη δημοσίευση της παρούσας απόφασης, είναι εγγεγραμμένος στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ.

Έτσι προβλέπεται από την Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, αρμόδιας για την καταπολέμηση της ανεργίας, Ράνιας Αντωνοπούλου και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Γεωργίου Χουλιαράκη.

Η καταβολή του εν λόγω επιδόματος γίνεται, μετά:

α) Την προσκόμιση καταλόγου από τον Σύλλογο Εργαζομένων Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ν. Ροδόπης των δικαιούχων, στον οποίο αναγράφονται τα εξής στοιχεία:

– Το ονοματεπώνυμο, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο κάθε δικαιούχου.

– Ο αριθμός της αστυνομικής του ταυτότητας ή ο αριθμός διαβατηρίου, προκειμένου περί αλλοδαπών.

– Ο αριθμός του μητρώου κοινωνικής του ασφάλισης (ΑΜΚΑ).

– Ο αριθμός του φορολογικού του μητρώου (ΑΦΜ).

– Ο αριθμός του ατομικού ή κοινού τραπεζικού λογαριασμού του (με πρώτο όνομα του δικαιούχου της ως άνω οικονομικής ενίσχυσης), καθώς και του Διεθνούς Αριθμού Τραπεζικού Λογαριασμού του (IBAN),

β) Σχετικού ελέγχου από τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, βάσει του οποίου προκύπτει η εργασιακή σχέση με την επιχείρηση και η ανεργία.

Οποιαδήποτε διαφορά προκύπτει μεταξύ των δικαιούχων της οικονομικής ενίσχυσης και του ΟΑΕΔ επιλύεται με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ΟΑΕΔ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;