Παραμονή Πρωτοχρονιάς 2017: Τηλεοπτικό πρόγραμμα
Παραμονή Πρωτοχρονιάς 2017: Χαμός θα γίνει και φέτος!

Πολλοί είναι αυτοί που την παραμονή της Πρωτοχρονιάς επιλέγουν κάτι πιο ήσυχο στο σπίτι τους και γι’ αυτούς ακριβώς το τηλεοπτικό πρόγραμμα για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς 2017 θα “φορέσει τα γιορτινά” του.

Αναπόσπαστο κομμάτι για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς είναι εδώ και πάρα πολλά χρόνια η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου “Στην υγειά μας ρε παιδιά”, που όμως πλέον προβάλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Μάλιστα φέτος αποφάσισαν να πρωτοτυπήσουν καθώς στο πλατό θα βρίσκονται, εκτός από τους διάσημους καλεσμένους, και οι ίδιοι οι τηλεθεατές.

Ο ALPHA, μπαίνει επίσης δυναμικά στο παιχνίδι της τηλεθέασης, καθώς θα παρουσιάσει ένα εορταστικό επεισόδιο της εκπομπής “Νότα Μία”, την οποία παρουσιάζει η ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη. Μαζί της μάλιστα, θα βρίσκονται και άλλοι διάσημοι καλεσμένοι από την τηλεοπτική σειρά “Το Τατουάζ”. Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Γερονικολού, ο Στέφανος Μιχαήλ και η Δανάη Παππά.

Γνωρίζοντας τη δυναμική των προγραμμάτων που θα προβληθούν την Παραμονή Πρωτοχρονιάς από τα άλλα κανάλια, ο ANT1 αποφάσισε ότι δε γίνεται να μείνει έξω από το παιχνίδι της τηλεθέασης και για τον λόγο αυτό ετοιμάζει ένα πολύ δυνατό project για την βραδιά.

Η χρονιά θα αλλάξει με την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα “Late Night Show”, η οποία βέβαια σύμφωνα με πληροφορίες θα ξεκινήσει αρκετά νωρίτερα από το συνηθισμένο.

Η “έκπληξη” όμως που επιφυλλάσεται για τη συγκεκριμένη εκπομπή βρίσκεται στα ονόματα των καλεσμένων. Σε αυτά “πρωτοστατεί” αυτό του Αντώνη Ρέμου, αλλά και του Βασίλη Καρρά και της Γλυκερίας.

Σκληρή θα είναι η μάχη για την πρωτιά στα νούμερα τηλεθέασης, αλλά το βασικό είναι ότι το πρόγραμμα θα είναι πλούσιο για όσους επιλέξουν να παραμείνουν σπίτι το συγκεκριμένο βράδυ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;