Ταπί τα Χριστούγεννα; Σου έχουμε τη λύση!
Χριστούγεννα. Αυτή η εποχή με τα φωτάκια, τα μελομακάρονα, τις διακοπές, τον κόσμο στους δρόμους, εσένα στα μαγαζιά να ξοδεύεις μέχρι και το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΟΥ CΕΝΤ. Και να που τώρα έχεις μείνει κάπως… πως να στο πούμε ευγενικά, ερχμ… ταπί.

Για αυτό κι εμείς ψάξαμε και βρήκαμε όλα όσα μπορείς να κάνεις με υπερβολικά χαμηλό budget για να χαρείς τα Χριστούγεννα όπως σου αρμόζει!

1. Φτιάξε μόνος σου τα χριστουγεννιάτικα δώρα

Με λίγη φαντασία και καλή θέληση μπορείς να φτιάξεις τα πιο όμορφα και ευφάνταστα δώρα αυτά τα Χριστούγεννα για τους φίλους, συγγενείς και αγαπημένους σου.

Πώς;

Μπες και πάρε μερικές έξυπνες συμβουλές από το παρακάτω βίντεο της YouTuber Kalyn Nicholson. Γενικότερα η πλατφόρμα του YouTube σου δίνει τις καλύτερες ιδέες για τέτοια μικροπράγματα. Για δες εδώ και ξεστραβώσου:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

2. Σπιτικό Glühwein με το καζάνι

Τι καλύτερο από το ζεστό κρασί τα κρύα Χριστούγεννα; Το αρωματικό αυτό ποτό είναι, ίσως, η καλύτερη συντροφιά (εντάξει αν έχεις και άλλη συντροφιά, ακόμη καλύτεραι) που θα μπορούσες να έχεις φέτος τις γιορτές. Η συνταγή είναι εύκολη με υλικά που σίγουρα θα έχεις ήδη ή μπορείς να βρεις στο σούπερ μάρκετ και στο παρακάτω βίντεο από το food blog του Jamie Oliver θα δεις πώς να φτιάχνεις ζεστό κρασί with a twist!


3. Βόλτα στο ΚΠΙΣΝ

Το στολισμένο, πλέον, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος θα σου δώσει την ευκαιρία να νιώσεις Χριστούγεννα με αέρα Ευρωπαϊκό. Ψάξε να βρεις τις εκδηλώσεις του, κάνε τις βόλτες σου στους εξωτερικούς αλλά και εσωτερικούς χώρους του οικοδομήματος ή διάβασε ένα βιβλίο στη Βιβλιοθήκη του, και αποθανάτισέ το με μία must φωτογράφιση για το προφίλ σου!

4. Δωρεάν επίσκεψη στην Ακρόπολη

Όπως θα ξέρεις, η είσοδος στο βράχο της Ακρόπολης για τους φοιτητές είναι δωρεάν. Ακόμα κι αν δεν δικαιούσαι μηδενικό εισιτήριο, όμως, ή έκπτωση, η είσοδος κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα είναι για όλους δωρεάν. Έτσι, δεν έχεις πια δικαιολογία να μην επισκεφτείς την Ακρόπολη, απόλαυσε μετά τη βόλτα σου στα γραφικά σκαλάκια στα Αναφιώτικα για καφέ.

5. Free Christmas Movie Screening @ Odeon StarCity (απέναντι από το Πάντειο)

Αν δεν έχεις ακόμα τσεκάρει τη δωρεάν ταινία που παίζει, τώρα είναι η ώρα. Τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στις 16:00 στο Odeon StarCity απέναντι από το Πάντειο θα γίνει μια εντελώς δωρεάν προβολή της Χριστουγεννιάτικης Ταινίας “Christmas & Co.”, αποκλειστικά για φοιτητές!

Έρχεσαι λοιπόν στις 15:30 (γιατί αν γεμίσει, γέμισε) με το CU αριθμό σου (δεν χρειάζεται να στείλεις κάποιον κωδικό), το φοιτητικό σου πάσο (και μπαίνεις δωρεάν! Πάρε μαζί και το +1 σου!

 

Μη ξενερώνεις και λιώνεις μέσα στο σπίτι. Βγες και ζήσε τη μαγεία των γιορτών με τον πιο οικονομικό τρόπο. C U there.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1