Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε για τον Βλάσση Μπονάτσο και μας συγκίνησε!
Δες εδώ!

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, μπορεί στην καριέρα του να έχει ασχοληθεί με πάρα πολλά πράγματα, και η επαγγελματική του πορεία να είναι αξιοσημείωτη και αδιαμφισβήτητη, αλλά στις καρδιές του κόσμου πάντα θα μένει για τη συμμετοχή του στο “Οι Απαράδεκτοι”.

Μία σειρά που ακόμα και μετά από τόσα πολλά χρόνια, εξακολουθεί να διασκεδάζει τους τηλεθεατές όπως την πρώτη φορά. Φυσικά σημαντικό ρόλο παίζει σε αυτό η “δυναμική” που είχε η παρέα των Απαράδεκτων που έβγαζε τόσο πολύ γέλιο.

Ο αγαπημένος Βλάσσης Μπονάτσος δεν είναι πια στη ζωή και η ομάδα των Απαράδεκτων έχει πολλές φορές εκφράσει την αγάπη της για τον ηθοποιό και την υπέροχη τρέλα που έβγαζε σαν άνθρωπος…

Οι top 16 σκηνές από τη σειρά «Οι Απαράδεκτοι»! (videos)

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος λοιπόν, σε συνέντευξη που έδωσε για το “Κ” της Καθημερινής και τη Μαρία Αθανασίου είπε για τον Βλάσση Μπονάτσο:

«Τον Βλάσση τον θαύμαζα πάρα πολύ και ο λόγος που έκανα παρέα μαζί του, πέρα από το ότι τον αγαπούσα, ήταν ότι μου πρόσφερε ένα λούνα παρκ, ήταν το προσωπικό μου λούνα παρκ. Είμαι ο πιο βαρετός άνθρωπος του κόσμου. Μπορεί να κάτσω κάπου και να μη μιλήσω καθόλου όλη τη νύχτα, αλλά είχα τον Βλάσση και ήταν η σύνδεσή μου με τον έξω κόσμο»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;