Οι Carrot Tards απάντησαν στο ΑΙΩΝΙΟ δίλημμα Κουραμπιές vs Μελομακάρονο! (video)
Και μπράβο τους!

Οι Carrot Tards είναι ένα απολαυστικό δίδυμο, που αν συναντήσεις στο Youtube, θα καταφέρουν να σου αλλάξουν τη μέρα προς το καλύτερο και αυτό στο υπογράφω.

Η Σιλένα και ο Αλέξανδρος λοιπόν, για να μιλήσουμε και επί του προσωπικού, είναι τα παιδιά της διπλανής πόρτας, ή μάλλον θα ήταν αν είχαν άλλα μαλλιά. Ζουν τους προβληματισμούς σου, τα διλήμματά σου και τα αποτυπώνουν σε βίντεο για να ξέρεις κι εσύ ότι δεν είσαι μόνος.

Στο κανάλι τους, έχουν μία συγκεκριμένη σειρά από βίντεο που λέγεται “Το μεγάλο ντιμπέιτ“. Σε αυτά τα βίντεο, πιάνουν κάθε φορά από ένα διαφορετικό δίλημμα (ή διαφωνία, ακόμα δεν έχουν καταλήξει) και του αλλάζουν τα φώτα! Μόνος vs Σε σχέση, Φλέρτ από κοντά vs Φλέρτ μέσω internet και Γάμος vs Κηδεία, είναι μόνο μερικές από τις διλημματοδιαφωνίες που τους έχουν απασχολήσει κι έχουν δώσει απάντηση με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Στο προκείμενο τώρα… Ήρθαν τα Χριστούγεννα κι Πρωτοχρονιά και όλοι μας έχουμε αρχίσει να επιδιδόμαστε σε αυτή την κτηνωδία της κατανάλωσης ατελείωτων κουραμπιέδων και μελομακάρονων. Ανέκαθεν όμως με φίλους και γνωστούς είχαμε τη διαφωνία, ποιο από τα δύο παραδοσιακά γλυκά είναι το “καλύτερο”. Κι απάντηση τελικά δε βρίσκαμε.

Οι Carrot Tards όμως δεν ξέρουν από δυσκολίες, δεν τους σκιάζει φοβέρα καμιά και τελικά κατέληξαν στην απάντηση αυτού του αιώνιου ερωτήματος.

Πριν όμως προχωρήσουμε στο βίντεο, οφείλω να σημειώσω ότι είμαι σίγουρη πως όταν τελειώσαν τα γυρίσματα αυτού του βίντεο δεν έφαγαν ούτε κουραμπιέδες, ούτε μελομακάρονα… Αλλά ένα κρουασανάκι με ανάμεικτη σοκολάτα, θα το “χτύπησαν”. Μη ρωτάτε που το ξέρω. Δεν αποκαλύπτω τις πηγές μου…

Δες το βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;