Οι 5 ταινίες μυστηρίου που πρέπει οπωσδήποτε να δεις το ΣΚ!
Φτιάξε ποπ κορν!

Και ποιος δεν έχει δει ατελείωτες ταινίες μυστηρίου στις οποίες προσπαθούσε να βρει τη λύση πριν τα καταφέρουν οι εκάστοτε ντετέκτιβ επί της οθόνης;

Δες εδώ τις 5 ταινίες μυστηρίου που αν δεν έχεις δει πρέπει να το κάνεις αμέσως κι αν τις έχεις δει… Να τις ξαναδεις!

1) The Da Vinci Code

Ο φημισμένος καθηγητής Ρόμπερτ Λάνγκτον, ειδικός των συμβόλων, καλείται ξαφνικά μία νύχτα στο Μουσείο του Λούβρου για να βοηθήσει στην εξιχνίαση των ακατάληπτων συμβόλων που άφησε πίσω του ο δολοφονημένος έφορος. Υπό την απειλή της ίδιας του της ζωής και με τη βοήθεια της κρυπτολόγου Σοφί Νεβό, ο καθηγητής αποκαλύπτει μία σειρά από κρυμμένα στους πίνακες του Λεονάρντο ντα Βίντσι ίχνη που οδηγούν σε μία κλειστή κοινότητα αφοσιωμένη στην προστασία ένα μυστικού, κρυμμένου για 2000 χρόνια! Οι δύο ήρωες θα ξεκινήσουν μία συναρπαστική αναζήτηση στο Παρίσι, το Λονδίνο και τη Σκωτία, καθώς προσπαθούν απεγνωσμένα να συλλέξουν στοιχεία, να σπάσουν τον κώδικα και να μάθουν πρώτοι τα μυστικά που θα ανατρέψουν τα θεμέλια της ανθρωπότητας.

2) The Crimson Rivers

Ένας πρωτόγνωρα φρικαλέος και βίαιος φόνος λαμβάνει χώρα σε μια απομακρυσμένη πόλη των γαλλικών Άλπεωνονόματι Γκερνόν. Η φρικαλεότητα του φόνου, με το πτώμα να κρέμεται από σχοινί στα 50 μέτρα ύψος απόέναν τοπικό καταρράκτη , αναγκάζει τις αρχές να δώσουν την υπόθεση αυτή σε ένα έμπειρο και γνωστό αστυνομικό με το όνομα Πιερ Νιμάνς (Ζαν Ρενό) που είχε την έδρα του στο Παρίσι.

3) Seven

Σε μια σκοτεινή πόλη με συνεχή βροχή και γεμάτη διαφθορά, ο ντετέκτιβ Somerset (Freeman) βρίσκεται κοντά στην συνταξιοδότησή του, όταν στο τμήμα καταφθάνει ο νεαρός αντικαταστάτης του ντετέκτιβ Mills (Pitt). Μαζί θα αναλάβουν να διαλευκάνουν το φόνο ενός υπερβολικά παχύσαρκου άντρα, ο οποίος σύμφωνα με τον ιατροδικαστή εξαναγκάστηκε να φάει μέχρι σκασμού.

4) The Game

Ο πλούσιος οικονομολόγος Νίκολας δέχεται ένα παράξενο δώρο γενεθλίων από τον αδερφό του. Ένα παιχνίδι που καταναλώνει την ζωή του.

5) Illuminati

Όταν ο Λάνγκντον ανακαλύπτει ένα σύμβολο που παραπέμπει στην αναβίωση της πιο ισχυρής μυστικής αδελφότητας στην ιστορία, τους Πεφωτισμένους, έρχεται ταυτόχρονα αντιμέτωπος με μια θανάσιμη απειλή για την ύπαρξη της Καθολικής Εκκλησίας. Ο Λάνγκντον θα ταξιδέψει στη Ρώμη, όπου θα ενώσει τις δυνάμεις του με την όμορφη και αινιγματική Ιταλίδα επιστήμονα Βιτόρια Βέτρα, Αγιελέτ Ζούρερ, στην προσπάθεια να αποτραπεί το σχέδιο των Illuminati κατά του Βατικανό. Παρακολουθώντας την 400χρονη πορεία των Πεφωτισμένων μέσα από σφραγισμένες κρύπτες, επικίνδυνες κατακόμβες κι εγκαταλειμμένους ναούς, ξεκινά ένα κυνηγητό γεμάτο δράση αλλά και μια αγωνιώδης περιπέτεια ενάντια στο χρόνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;