Πανεπιστήμιο Πατρών: Κλειστό το εστιατόριο στις φοιτητικές εστίες!
Τραγικές καταστάσεις για τους φοιτητές!

Τριτοκοσμικές καταστάσεις ζουν οι φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Πατρών καθώς έχουν μείνει χωρίς φαγητό όσοι σιτίζονταν στο εστιατόριο της φοιτητικής εστίας.

Ήδη από τις αρχές Δεκεμβρίου τα αποθέματα σε τρόφιμα έχουν τελειώσει, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των φοιτητών, οι οποίοι για το λόγο αυτό αναγκάζονταν να τρώνε μόνο μακαρόνια και ρύζι, αφού ήταν τα μόνα που σέρβιρε το εστιατόριο. Φυσικά ούτε λόγος για σαλάτα ή φρούτο σαν συνοδευτικό… Πλέον όμως τα πράγματα έχουν γίνει ακόμα χειρότερα, αφού και αυτά τα αποθέματα έχουν εξαντληθεί.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα, έχει προκύψει λόγω του ότι το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας, ο φορέας που είναι υπεύθυνος για τις εστίες των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, έχει σταματήσει να στέλνει εδώ και ορισμένες ημέρες κάθε είδους προμήθεια. Χωρίς ωστόσο να έχει δοθεί κάποια σαφής απάντηση για το πότε θα ανατραπεί αυτή η κατάσταση.

Το αποτέλεσμα είναι ότι το εστιατόριο παραμένει κλειστό και εκατοντάδες φοιτητές που δικαιούνταν δωρεάν σίτιση αντιμετωπίζουν σοβαρότατο πρόβλημα. Κι αυτό διότι αναγκάζονται να τρώνε είτε απ’ έξω, είτε το φαγητό που τους στέλνουν οι γονείς τους με το ΚΤΕΛ. Φυσικά και οι δύο λύσεις έχουν ένα κόστος που δεν είναι σε θέση όλες οι οικογένειες να καλύψουν.

Ορισμένοι πάλι, επέστρεψαν πίσω στην ιδιαίτερη πατρίδα και το πατρικό τους σπίτι, νωρίτερα από ότι αρχικά είχαν προγραμματίσει, για να κάνουν Χριστούγεννα, ελπίζοντας ότι όταν ξαναγυρίσουν στην Πάτρα το πρόβλημα θα έχει λυθεί.

Το πρόβλημα όμως δε σταματά εκεί, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες που μοιράστηκαν όσοι διαμένουν στις φοιτητικές εστίες, τα δωμάτια εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα είναι εντελώς παγωμένα. Οι προμήθειες του πετρελαίου έχουν τελειώσει κι αυτές και η θέρμανση για τους φοιτητές έχει καταντήσει να μοιάζει μακρινή πολυτέλεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;