Ονλάιν Μελομακάρονο… γίνεται; Κι όμως γίνεται!
Παραδοσιακό μελομακάρονο από το εργαστήρι στο σπίτι σου… Ψήνεσαι;

Αυτές τις γιορτές μη φτιάξεις μελομακάρονα! Θα στα φέρουμε εμείς στην πόρτα σου

Τα πιο νόστιμα, παραδοσιακά μελομακάρονα έρχονται φέτος στην πόρτα σου, απλά με ένα κλικ!

Γιορτές χωρίς μελομακάρονα δε γίνονται. Από τα παραδοσιακό μέχρι και αυτά με τη σοκολάτα, τα παραδοσιακά γλυκά των Χριστουγέννων είναι ο πειρασμός που θέλεις να ενδώσεις, έστω και αν ο δείκτης της ζυγαριάς ανέβει απειλητικά!
Οι συνταγές για επιτυχημένα μελομακάρονα αυτές τις μέρες ξεπετιούνται μπροστά σου αλλά οι ζαχαροπλαστικές σου ικανότητες σταματάνε στο ψωμί με μερέντα! Αν δεν ανήκεις στα τυχερά παιδιά, που η μανούλα φτιάχνει τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα γλυκά, τότε το ζαχαροπλαστείο είναι μονόδρομος. Ή μήπως όχι;!
Μπορεί να πιστεύεις ότι τα έχεις δει όλα να συμβαίνουν στο Online, αλλά μελομακάρονο delivery δεν έχεις δει και είναι η ώρα να σου συστήσω την πιο ανατρεπτική και πρωτότυπη υπηρεσία που έχουμε δει τα φετινά Χριστούγεννα.

Τι είναι το Ονλάιν Μελομακάρονο;

Ένα eshop που για πρώτη φορά σου δίνει τη δυνατότητα να παραγγείλεις online τα αγαπημένα σου γλυκά -μελομακάρονα και κουραμπιέδες- και την επόμενη μέρα να τα έχεις στην πόρτα σου, φρέσκα και λαχταριστά!

Μπορείς να διαλέξεις μίνιμουμ 3 γεύσεις από τις εξής: μελομακάρονα παραδοσιακά, μελομακάρονα με επικάλυψη σοκολάτας, κουραμπιέδες παραδοσιακούς και κουραμπιέδες με επικάλυψη σοκολάτας (Κάθε συσκευασία είναι 1 κιλό) και να έχεις την επόμενη μέρα τα πιο λαχταριστά μελομακάρονα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;