Η Κάτια Ζυγούλη αποκάλυψε πως κρατάει ζωντανή τη σχέση της με τον Σάκη!
Κάτι ξέρει η Κάτια...

Η πανέμορφη Κάτια Ζυγούλη είναι η ζωντανή απόδειξη ότι μία γυναίκα μπορεί να κάνει τα πάντα αν πραγματικά το θέλει!

Είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, σύζυγος του πιο γοητευτικού Έλληνα, Σάκη Ρουβά (χρόνια τώρα σφάζονται οι ρουβίτσες στην ποδιά του), επαγγελματίας και ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ όμορφη γυναίκα.

Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό της; Πώς καταφέρνει να κρατήσει ζωντανή τη σχέση της χωρίς να φθαρεί από την καθημερινότητα; Σε αυτά τα ερωτήματα απάντησε η Κάτια Ζυγούλη σε συνέντευξη που έδωσε για το περιοδικό Love Yourself Magazine.

H οικογένεια Ρουβά μέσα από 10 photos που θα σε κάνουν να λιώσεις!

«Έχω ανάγκη να δω τον σύντροφό μου να με κοιτάζει με αγάπη, ενώ εγώ νιώθω χάλια. Και όταν νιώθω υπέροχα, και κάθε μέρα. Έστω τις περισσότερες μέρες. Ιδανικά. Έχω ανάγκη να τον φροντίζω, τον έχω έγνοια. Η σχέση είναι ένα οικοσύστημα αγάπης και φροντίδας, λέει μια φίλη. Είναι επικοινωνία, αλληλοϋποστήριξη και κατανόηση, προσθέτω εγώ. Όποτε ο ένας έχει δυσκολία, ο άλλος είναι πιο μπροστά και τραβάει. Όποτε είμαστε και οι δύο ψηλά, έχουμε λύσει οποιαδήποτε θέμα, πετάμε»

«Πριν εξοργιστώ με την συμπεριφορά του, παρατηρώ με τα μάτια του, την κατάσταση. Όταν το καταφέρνω, αισθάνομαι τουλάχιστον master guru και έχω γλιτώσει τον καβγά. Όχι πάντα. Είπαμε, είναι και οι γκρινιάρες μέρες. Επικοινωνία για εμένα σημαίνει λιγότερη ανάγκη για άμυνα. Πες του το παράπονό σου σε πρώτο ενικό. “Αισθάνομαι ότι αυτές τις ημέρες χρειάζομαι λίγη παραπάνω τρυφερότητα”, αντί να πεις “είμαι θυμωμένη γιατί έφυγες χωρίς να με φιλήσεις”. Αντί να τον βάλεις σε κατάσταση άμυνας, τον κάνεις σύμμαχο»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;