My Style Rocks: Ο Στέλιος Κουδουνάρης μίλησε για τις παίκτριες και... κάποια νεύρα τα είχε!
Του την έχουν βιδώσει του ανθρώπου!

Σε συνέντευξη που έδωσε για το περιοδικό Τηλέραμα ο σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης και φυσικά κριτής του My Style Rocks, όπως είναι λογικό μίλησε για τα κορίτσια που συμμετέχουν στο παιχνίδι, αλλά και για τη σχέση του μαζί τους.

Μεταξύ άλλων, είπε «Συχνά στεναχωριέμαι και θυμώνω με τις συμπεριφορές των κοριτσιών, αλλά αυτό είναι στιγμιαίο. Καταλαβαίνω την ένταση και την πίεση που βιώνουν και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα κορίτσια αυτά εκτίθενται για πρώτη φορά στην τηλεόραση και μερικές φορές ο αυθορμητισμός τους προκαλεί περίεργες συμπεριφορές. Ποτέ δεν κρατάω αρνητικά συναισθήματα και πάντα θέλω να είμαι αντικειμενικός και να κρίνω την εικόνα τους, όχι τον χαρακτήρα τους, γιατί αυτός είναι και ο σκοπός του παιχνιδιού. Βέβαια να μην ξεχνάμε ότι μια κακή συμπεριφορά επισκιάζει την εικόνα, όπως ακριβώς συμβαίνει και στη ζωή».

My Style Rocks: ΑΚΡΑΙΟ! Ο Κουδουνάρης ήξερε από παλιά αυτές τις δύο διαγωνιζόμενες! (photos)

Και δε μπορούμε να πούμε ότι μας έκανε εντύπωση, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε παρακολουθήσει έντονες διενέξεις και καυγάδες στο πλατό του παιχνιδιού, τόσο μεταξύ των κοριτσιών όσο και μεταξύ των παικτριών και των κριτών. Μάλιστα ο Στέλιος Κουδουνάρης θα λέγαμε ότι είναι ο πιο “αυστηρός” από τους κριτές και πολλές φορές αυτό δεν αρέσει και τόσο στις διαγωνιζόμενες…

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;