Ηλεκτρονικό εισιτήριο: Τι θα γίνει με όσους δικαιούνται μειωμένο;
Δείτε αναλυτικά!

Μεγάλη ταλαιπωρία και αναταραχή έχει προκληθεί λόγω της μετάβασης στο ηλεκτρονικό εισιτήριο. Αυτοί που όμως έχουν περισσότερο αδικηθεί είναι οι δικαιούχοι του μειωμένου κομίστρου στα ΜΜΜ.

Ο ΟΑΣΑ αρχικά είχε ανακοινώσει πως όσοι δικαιούνται μειωμένο εισιτήριο, θα πρέπει να εκδώσουν αναγκαστικά να προχωρήσουν στην έκδοση προσωποποιημένης κάρτα Ath.ena Card ανεξάρτητα του αν χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς καθημερινά ή σπάνια.

Κατόπιν, ο ΟΑΣΑ δήλωσε ότι υπάρχουν μειωμένα πολλαπλά εισιτήρια Ath.ena Ticket για δικαιούχους Ath.ena Card που δεν θέλουν να εκδώσουν προσωποποιημένη κάρτα. Τα εισιτήρια αυτά ωστόσο είναι διαθέσιμα μόνο σε εκδοτήρια και όχι στα αυτόματα εκδοτικά μηχανήματα.

Πριν από μία εβδομάδα, ο ΟΑΣΑ ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης εισιτηρίων Ath.ena Ticket τόσο ολόκληρου όσο και μειωμένου κομίστρου και από περίπτερα, συσκευασμένα μέσα σε φακέλους. Το αρχικό επιχείρημα του ΟΑΣΑ πως τα μειωμένα εισιτήρια πωλούνται μόνο από εκδοτήρια προκειμένου να υπάρχει ταυτοποίηση των επιβατών, έχει πλέον καταρρεύσει. Η έκδοση και επαναφόρτιση μειωμένων Ath.ena Ticket θα πρέπει να γίνει άμεσα δυνατή και από τα αυτόματα μηχανήματα.

Πηγή: athenstransport.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;