Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 2017: Άρης στον Σκορπιό  από 9 Δεκεμβρίου - «‘Η ταν ή επί τας»
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 2017: Δες εδώ για να είσαι προετοιμασμένος!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 2017:

Μία μαχητική περίοδος αυτογνωσίας και μεταμόρφωσης

Από την Λίλιαν Σίμου

Ο Άρης είναι γνωστός ως ο θεός του πολέμου από την αρχαιότητα. Στην ουσία, είναι η ίδια η ανθρώπινη φύση, στη μάχη της επιβίωσης, της κατάκτησης, της καθιέρωσης, της τόλμης και του σθένους. Αυτά τα χαρακτηριστικά τον διακρίνουν και στην αστρολογική προσέγγιση. Είναι ο μόνος από τους «προσωπικούς πλανήτες», δηλαδή εκείνους με τα προσωπικά μας χαρακτηριστικά, που δηλώνει αποφασιστική δράση και αντίδραση.

Μετά από την πορεία του στο ζώδιο αδυναμίας του, τον Ζυγό, πέρασε πλέον στον Σκορπιό την 9η Δεκεμβρίου και θα παραμείνει ως την 26 Ιανουαρίου.

Βρίσκεται πλέον σε ζώδιο κυριαρχίας, αφού είναι ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Σκορπιού.

Ο Άρης εδώ συντονίζει σωστά τη δράση, τη δύναμη, την τόλμη, το θάρρος, το ρίσκο για κατάκτηση του στόχου, αλλά και την κτητική διάθεση για να διατηρήσουμε την κατάκτηση, ενίοτε με πάθος και ζήλια.

Είναι η ερωτική μας διάθεση που αναπτερώνεται, προκειμένου να βιώσουμε σε βάθος τα συναισθήματα που προκαλεί η δράση μας.

Είναι το ένστικτο που αναζητά πεδίο έκφρασης.

Στο ζώδιο του Σκορπιού που κυβερνά από τα αρχαία χρόνια, θα προκαλέσει αλλαγές στη ζωή μας. Ανοίγει ένα παράθυρο στα πάθη, στις φοβίες, στις εμμονές, στην ζήλια και σε κάθε σκοτεινό μέρος του ψυχισμού μας. Φέρνει καταιγιστικές ανατροπές, μέσα από βιώματα που πονούν, φαίνονται άτυχα, νοσηρά, φθοράς και σήψης. Αναμοχλεύει μνήμες, ακόμη και κυτταρικές, σκάβει βαθιά στις αγωνίες μας.

Είναι η μάχη του φωτός προς το σκότος.

Η φωτιά και το νερό μαζί, σε ένα ασυνήθιστα αρμονικό δεσμό, όπου η δραστηριότητά μας είναι σε αναμονή της κατάλληλης στιγμής, σε αναζήτηση των στοιχείων κατανόησης, σε μία επίμονη διείσδυση προκειμένου να κερδίσει την μάχη που δίνει, μέχρι τελικής πτώσης.

Μυστικά και κρυφοί πόθοι, γίνονται το κίνητρο της αφύπνισης πλέον. Το χρήμα, ως εξουσία μπορεί να γίνει κίνητρο. Ο εγωισμός και η κτητικότητα, η αφορμή. Τα σκοτεινά ένστικτα, όταν υπάρχουν δύσκολες όψεις, φανερώνουν τα απωθημένα μας και δοκιμάζουν τις αντοχές μας.

Η ψυχή σχίζεται στα δύο, αλλά ο Άρης είναι το χειρουργικό μαχαίρι που θα καθαρίσει τις πληγές.

Ωστόσο, όσο κι αν ο Άρης είναι σε ένα «ιδιαίτερο ζώδιο» μάχης και σκοτεινών προβολών, δεν παύει να προσαρμόζεται σωστά. Ξεκινά την διαδρομή του και απαιτεί με πείσμα, σταθερότητα, να εστιάσουμε στις βαθύτερες ανάγκες μας. Να τις αναγνωρίσουμε και να τις επεξεργαστούμε.

Είναι η στιγμή όπου πρέπει, γεμάτοι εμπειρίες πλέον, να ακολουθήσουμε αποφασιστικά το μονοπάτι που ταιριάζει και μας είναι χρήσιμο. Κατ’ αρχήν αυξάνει την ζωτικότητά μας και μας προσφέρει την αίσθηση της ευεξίας σταδιακά.

Σημαντικοί σταθμοί (όψη ακριβείας) σε συνδυασμό με άλλους πλανήτες είναι:

27 και 28 Δεκεμβρίου: τρίγωνο με τον Ποσειδώνα

Ημέρες έμπνευσης, καλλιτεχνικής δημιουργίας, ιδεαλισμού, πνευματικής ανάπτυξης, τρυφερότητας και ευαισθησίας. Η δράση μας εμποτίζεται από ιδανικά, ρομαντισμό και συμπόνια.

2 Ιανουαρίου: τετράγωνο προς τους Δεσμούς της Σελήνης

Ταυτόχρονα με την Πανσέληνο, μία στιγμή σημαντικών αποφάσεων, που θα προκύψουν μέσα από διλήμματα. Κομβική στιγμή για να προσδιορίσουμε την δράση μας, προκειμένου να κατακτήσουμε ό,τι αγαπάμε.

6 και 7 Ιανουαρίου: σύνοδος με τον Δία

Σημαντική στιγμή, δράση συντονισμένη, αποφασιστική. Ερωτική διάθεση, μαγνητισμός. Προστασία και ευεξία.

8 – 9 – 10 Ιανουαρίου: εξάγωνο προς την Αφροδίτη, τον Πλούτωνα και τον Ήλιο

Δύναμη αντοχής φυσικής, αναζωογόνηση, επιμονή και επιτυχία στις προσπάθειές μας. Ερωτική διάθεση που εξελίσσεται δίχως πίεση, αλλά μαγνητίζει και εντυπωσιάζει. Φυσική και συναισθηματική αναζωογόνηση.

18 – 19 Ιανουαρίου: τρίγωνο προς Χείρωνα

Ευεργετική περίοδος για να επουλώσουμε τραύματα, κενά, λάθη, στο έργο μας, στην ψυχή μας και στις σχέσεις μας. Η ολιστική ιατρική αποδίδει, το ίδιο και οι εναλλακτικές θεραπείες.

Συμβουλές για κάθε ζώδιο

Κριός

Ο Άρης είναι κυβερνήτης σας και βρίσκεται σε ένα κατάλληλο ζώδιο πλέον, αφήνοντας την ευθεία αντιπαράθεση των σχέσεων. Ωστόσο, μοιάζει να περιορίζει λίγο τις δυνατότητες προώθησης των ενδιαφερόντων σας. Θα στραφείτε περισσότερο προς τις προσωπικές σας κατακτήσεις και θα επιδιώξετε να περιορίσετε έξοδα, καθώς έχετε μία ανασφάλεια που δεν θα βοηθήσει να αισθανθείτε δυνατοί. Αν είστε ήδη χρεωμένοι σε δάνεια ή πιστωτικές κάρτες, θα ήταν καλό να μην επιβαρύνετε περισσότερο τον προϋπολογισμό σας. Δεν συνιστάται αυτή η περίοδος για να επενδύσετε ή να ξοδέψετε τις οικονομίες σας. Στην περίπτωση που έχετε μία ευαισθησία υγείας, ίσως το πρόβλημα είναι περισσότερο οξύ, ή επίμονο. Θα χρειαστείτε την υπομονή και την επιμονή στην θεραπεία που σας συνιστά ο γιατρός σας, αλλά λόγω της δυνατής θέσης του πλανήτη, οι προοπτικές αποθεραπείας είναι πολλές. Στα αισθηματικά, αυτή η περίοδος φέρνει μία εσωτερική ένταση και καλό θα είναι να αποφύγετε να μείνετε προσκολλημένοι στις ανησυχίες σας. Κατανοώντας αυτό που σας άφησαν οι προηγούμενοι μήνες, κάποιες σχέσεις τελειώνουν οριστικά, κάποιες άλλες γίνονται «σχέσεις καρδιάς και ψυχής».

Ταύρος

Στον τομέα των σχέσεων η πορεία του Άρη πλέον, και στον τομέα αυτό, διαθέτετε πείσμα και επιμονή για να κερδίσετε εντυπώσεις. Διατηρείτε ένα σταθερό προφίλ και κατακτάτε τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Διεισδυτικοί και αποτελεσματικοί, θα δώσετε το καλύτερο μέσα από σχέσεις που σας συγκινούν ή προκαλούν γοητεία και μαγνητισμό. Επομένως, είναι η κατάλληλη στιγμή για μία σοβαρή σχέση. Αν θέλετε συνεργασίες, τώρα θα είναι η περίοδος όπου οι προτάσεις σας πρέπει να αναπτυχθούν. Καθώς έχετε την δύναμη και την επιρροή μέσα στο περιβάλλον σας, οι σχέσεις και η κοινωνικοποίηση, αναδεικνύουν την τόλμη και την μεθοδική σας προώθηση. Ωστόσο, στην μόνιμη σχέση σας ενδέχεται να γίνετε πολύ φορτικοί και ζηλιάρηδες. Προσοχή σε ανταγωνιστικές διαθέσεις συνεργατών, ή αν υπάρχουν νομικές εκκρεμότητες, από μία δικαστική διαμάχη.

Δίδυμοι

Λίγο δύσκολη θα φανεί για σας αυτή η περίοδος. Στα θέματα υγείας, μπορεί να προκύψει μία ευαισθησία που θα φανεί να έχει όξυνση, θα ταλαιπωρήσει, αλλά αργότερα θα συνέλθετε, με την κατάλληλη διατροφή και θεραπεία. Στα θέματα των υποχρεώσεών σας, περιορίζεστε αισθητά και αναγκάζεστε να επιμείνετε πολύ προκειμένου να τις διεκπεραιώσετε. Δίχως να σας επιτρέπεται να κάνετε πολλά πράγματα παράλληλα, όπως στην ουσία σας αρέσει, επιλέξτε ένα σημαντικό στόχο, πρακτικό, για να υλοποιήσετε όνειρα και ιδέες. Ενδεχομένως το προηγούμενο διάστημα, είχατε πολλές δημιουργικές ανάγκες, ξεκινήσατε πολλά θέματα παράλληλα. Όλα αυτά δεν γίνεται προς στιγμήν να αποδώσουν σε έργο. Επομένως, πρέπει να κάνετε μία σαφή διάκριση, ανάμεσα σε ό,τι σας αρέσει και σε ό,τι μπορεί να υλοποιηθεί και να προχωρήσετε με υπομονή σε ένα πρακτικό στόχο. Στον χώρο εργασίας κάποιοι συνάδελφοι ή υφιστάμενοι, θα είναι επιθετικοί πιθανόν.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;