Η φωτογραφία είναι το κρυφό μου ταλέντο. Ποιο είναι το δικό σου;
Από παιδί ακόμη, αν με ρωτούσε κάποιος τι είναι αυτό που μου αρέσει περισσότερο, ήξερα αμέσως την απάντηση, εικόνες. Εικόνες φυσικών τοπίων και μεγαλουπόλεων, ακόμη και πορτραίτα ανθρώπων.

Στην περίπτωσή μου η φράση «μια εικόνα αξίζει όσο 1.000 λέξεις» ανταποκρίνεται πλήρως στην πραγματικότητα. Θεωρούσα, και ακόμη θεωρώ, πως η φωτογραφία έχει τη δύναμη να αποτυπώνει πλήρως, χωρίς να χρειάζεται κάποια εξυπνακίστικη λεζάντα, τα συναισθήματα ή τις ιστορίες που, σαν φωτογράφος, θέλω να επικοινωνήσω στον κόσμο την εκάστοτε χρονική στιγμή.

Το πάθος μου για τη φωτογραφία ξεκίνησε να γίνεται πιο έντονο ήδη από τα πρώτα χρόνια σαν φοιτητής. Όποτε έχω ελεύθερο χρόνο μου αρέσει να βγαίνω στους δρόμους κλικάροντας με την ψηφιακή μου κάμερα ενίοτε κτίρια, μικρά μαγαζάκια και δρόμους, καθημερινές στιγμές τυχαίων ανθρώπων ή ακόμα και να πιέζω φίλους και γνωστούς να ποζάρουν για εμένα.

Είναι όμως τόσο απλό και εύκολο να αναγνωριστεί το ταλέντο σου; Αρκεί το πάθος για να σε φέρει στο προσκήνιο και επιτέλους να δεις τις προσπάθειές σου να επιβραβεύονται. Νομίζω πως η απάντηση σε όλα είναι ναι, είναι τόσο απλό.

Ανάδειξε το ταλέντο σου στη φωτογραφία ή με ο,τι σε παθιάζει μέσα από το σοκολατούχο γάλα Choco Cool της ΟΛΥΜΠΟΣ και ο κόσμος μπορεί να σε αναδείξει νικητή, δίνοντάς σου ένα έπαθλο αξίας έως 3.000 ευρώ που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις και να εξελίξεις αυτό που αγαπάς!

Μη χάνεις στιγμή! Όποιο και αν είναι το ταλέντο σου, είτε σχετίζεται με τις επιστήμες ή τις τέχνες, ανέβασε το βιντεάκι με την ιστορία σου  μέχρι τις 5/1 στο website του διαγωνισμού www.ksexorise.gr και δες τα όνειρά σου να εκπληρώνονται.

Στις 10 Ιανουαρίου 2018 θα παρουσιαστούν στο κοινό τα 10 επικρατέστερα βίντεο, εκ των οποίων τα 3 καλύτερα θα αναδειχθούν από το κοινό ως οι τυχεροί νικητές και θα κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο που θα τους βοηθήσει έμπρακτα να εξελίξουν τη μεγάλη τους αγάπη είτε αυτή λέγεται φωτογραφία, μουσική, μαθηματικά ή ακόμη και surf. Το έπαθλο που θα δοθεί στους τυχερούς νικητές θα φτάνει μέχρι τις 3.000 ευρώ.

Μάθε περισσότερα για το διαγωνισμό μέσα από την επίσημη σελίδα του Choco Cool στο Facebook http://bit.ly/2AkSIOx καθώς και από το επίσημο κανάλι στο YouTube http://bit.ly/2BjNYfB .

Πάρε την κάμερα σου και φτιάξε τη δική σου ταινία και μπορεί να είσαι αυτός ή αυτή που θα κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα και θα δει το πάθος του να παίρνει σάρκα και οστά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
0 - 0
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;