Meghan Markle: Η πρώην κολλητή της νέας πριγκίπισσας τη
Κάποια ζήλεια πρέπει να υπάρχει εδώ γύρω...

Η πρώην κολλητή φίλη της μέλλουσας πριγκίπισσας Meghan Markle και αρραβωνιαστικιάς του πρίγκηπα Χάρι, δεν είχε και τα καλύτερα να πει για την πρώην φιλενάδα της.

Συγκεκριμένα, μίλησε για τον χαρακτήρα της όσον αφορά τον πρώην σύζυγό της και παραγωγό ταινιών Τρέβορ Ένγκελσον, αλλά και για τις φιλικές τις σχέσεις.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της espresso, είπε ότι η Markle είναι ένα ψώνιο και υπολογίστρια. Και μάλιστα εξήγησε ότι όλο αυτό ξεκίνησε από όταν πήρε τον πρώτο της μεγάλο ρόλο στη σειρά “Suits”.

«Η Μεγκ είχε ολοκληρώσει την πρώτη σεζόν γυρισμάτων του “Suits”. Hταν ο πρώτος μεγάλος ρόλος της. Ο Τρέβορ ήταν πολύ υποστηρικτικός. Ήταν ο άντρας με τον οποίο ήθελε να αποκτήσει παιδιά» είπε. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι σχέσεις των δύο γυναικών διεκόπησαν επειδή η Πρίντι (η κολλητή) δεν ενέκρινε τον τρόπο που η Meghan χειρίστηκε τη σχέση με τον πρώην της.

«Επαθα σοκ, όταν μου είπε ότι παίρνουν διαζύγιο. Ηξερα ότι τσακώνονταν κάποιες φορές, αλλά όχι τίποτα φοβερό. Δεν πιστεύω ότι του έδωσε την ευκαιρία που έπρεπε. Ο τρόπος με τον οποίο τον χειρίστηκε έκανε τον Τρέβορ να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Πληγώθηκε» συνέχισε.

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η Μέγκαν είναι υπολογίστρια. Εχει στρατηγική στον τρόπο με τον οποίο διαμορφώνει τον φιλικό κύκλο της. Οταν αποφασίσει ότι δεν είσαι πια μέρος της ζωής της, γίνεται πολύ ψυχρή»

Και δεν σταμάτησε ούτε εκεί τα “γλυκόλογα” για την φίλη της, καθώς πρόσθεσε «Υπήρχε η Μέγκαν πριν από τη φήμη και η Μέγκαν μετά τη φήμη. Ο τόνος της φωνής της, η συμπεριφορά της, ο τρόπος που γελούσε δεν μου φαίνονταν αληθινά. Ηδη μετά τη δεύτερη σεζόν σταμάτησε να βγαίνει μαζί μας, γιατί έλεγε ότι δεν ήθελε να την αναγνωρίζουν»

Το δικό μας συμπέρασμα είναι ότι όσο κι αν μπορεί να υπάρχει μία δόση αλήθειας σε όλα αυτά, η Πρίντι μάλλον έχει πρασινίσει λίγο από τη ζήλεια της που η Meghan Markle θα γίνει πριγκίπισσα της Βρετανίας…

Δες κι αυτό: 5 διάσημες που έζησαν το «όνειρο» και παντρεύτηκαν πρίγκιπες!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
ΤΕΛ
69 - 73
ΟΣΦΠ
28 Μαρ. 2024
Bayern
ΤΕΛ
77 - 85
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;