Φοιτητική ζωή: Οι 5 εμπειρίες που πρέπει να έχεις ζήσει πριν πάρεις πτυχίο

Από neolaia.gr Team 3 Δεκεμβρίου 2017

Γρήγορα γιατί θα έχουν τελειώσει πριν το καταλάβεις...

Κάποιος, κάπου, κάποτε σίγουρα σου είπε το κλασικό «Να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς στα φοιτητικά χρόνια γιατί είναι τα καλύτερα της ζωής σου». Μπορεί να μην το έχεις πάρει πολύ στα σοβαρά, ακόμα κι αν το έχεις ακούσει. Θα έπρεπε όμως γιατί τις ιστορίες σου ως φοιτητή θα τις αφηγήσε για μια ζωή…

Τα φοιτητικά χρόνια, για έναν επιμελή φοιτητή, κρύβουν αρκετό άγχος ιδιαίτερα την περίοδο των εξεταστικών. Ωστόσο δεν παύει να είναι η περίοδος που αισθάνεσαι πιο ελεύθερος από ποτέ. Και πραγματικά είσαι!

Δες λοιπόν ποιες είναι οι 5 εμπειρίες που πρέπει οπωσδήποτε να βιώσεις, προτού πάρεις το πτυχίο σου και αναγκαστείς να μπεις στην ενήλικη πραγματικότητα…

1) Κάνε ένα ταξίδι με τους φίλους σου!

Παρότι το να κάνεις ένα ταξίδι με την παρέα σου μπορεί να θεωρείς ότι είναι κάτι που το κάνεις και μετά τις σπουδές σου, η πραγματικότητα είναι άλλη.

Μετά τις σπουδές οι μισοί φίλοι σου θα είναι «ζευγαρωμένοι» (το πιθανότερο κι εσύ) και δύσκολα θα αποχωρίζεστε τους συντρόφους σας για ένα ΚΑΘΑΡΑ παρεΐστικο ταξίδι!

Επιπλέον, τα φοιτητικά χρόνια είναι η μόνη περίοδος που το μυαλό σε «αφήνει» να είσαι απαλλαγμένος από άγχος για υποχρεώσεις, δουλειά κλπ.

ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΟΥ ΤΟ!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486