Θέσεις εργασίας: Νέος μήνας, 7 νέες μοναδικές ευκαιρίες καριέρας!
Αισίως μπήκαμε στον τελευταίο μήνα του έτους και είναι καιρός να κάνουμε μία αναδρομή σε όλα τα φετινά μας New Year Resolutions!

Σίγουρα κάποιο αυτά θα αφορά την επαγγελματική σου καριέρα. Είτε είσαι ακόμη φοιτητής και ψάχνεις κάποια πρακτική άσκηση ή part-time δουλειά, είτε έχεις ολοκληρώσεις τις σπουδές σου και ψάχνεις την 1η σου πραγματική δουλειά στον τομέα που σε ενδιαφέρει. Όλοι τα έχουμε περάσει και καμία από τις παραπάνω αναζητήσεις δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη και ευχάριστη αλλά για αυτό είμααστε εμείς και το CollegeLink εδώ, να σε βοηθήσουμε!

Ας δούμε λοιπόν μερικές ενδιαφέρουσες ευκαιρίες καριέρας:

Sales assistant  @ Alicia boutique
Αν αγαπάς την μόδα, είσαι καλός στην επικοινωνία με τον κόσμο και ψάχνεις απασχόληση για λίγες ώρες την εβδομάδα, τότε αυτή η θέση Sales assistant στην Alicia boutique σε αφορά! Και αν έχεις προϋπηρεσία ακόμα καλύτερα.

Financial Risk Consultant @ Systemic RM SA
Ακούς την λέξη κίνδυνο και το μόνο που σκέφτεσαι είναι πως θα τον εξαλείψεις; Σε εξιτάρει ο κόσμος των επενδύσεων; Αν διαθέτεις τα κατάλληλα εφόδια και εργαλεία για να κατακτήσεις τον κόσμο αυτόν, η Systemic RM SA θα είναι στο πλευρό σου σε αυτήν την προσπάθεια. Δες αν είσαι αυτό που χρειάζεται και στείλε την αίτησή σου!

Content Creator @ Eurosender doo

Αν σου αρέσει η δημιουργία περιεχομένου και θέλεις μία διεθνή εμπειρία σε μία δραστικά αναπτυσόμενη ευρωπαική Startup, τότε σου έχουμε την ιδανική επαγγελματική επιλογή!

*Δεν προϋποθέτει καμία εργασιακή προϋπηρεσία!

Financial Advisors @ Farantouris
Asset Management, Financial Planning & Risk Management. Είναι αυτοί οι τομείς με τους οποίους έχεις συνδέσει την επαγγελματική σου πορεία; Αν ναι, τότε μην αργείς και κάνε την αίτηση σου! Ο όμιλος εταιριών Farantouris ζητά να στελεχώσει άτομα σε αντίστοιχες με τους παραπάνω τομείς θέσεις προσφέροντας πλήθος πλεονεκτημάτων. Μην χάσεις την ευκαιρία σου!

Τεχνικός Η/Υ @ MICROQUEST SA
Άλλη μία εταιρεία που επενδύει στον νέο, συζητάει μαζί του και σχεδιάζει από κοινού την καριέρα του. Η Microquest αναζητά τεχνικό Η/Υ ο οποίος να έχει κάποια ελάχιστη προϋπηρεσία, ώστε να μπορεί να ανταποκρηθεί στις απαιτήσεις.

Assistant Graphic Designer @ PEOPLECERT
Αν οραματίζεσαι τον εαυτό σου να δουλεύει σε ενα απαιτητικό και ενθαρρυντικό εργασιακό περιβάλλον με διεθνή επιρροή τότε δεν μπορούμε να σκεφτούμε καλύτερη εταιρία απο τη PEOPLECERT. Αν έχεις εμπειρία στο Graphic Art/Media Design, η PEOPLECERT σε χρειάζεται για να στελεχώσει μία δυναμική ομάδα για το τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, μην αφήσεις να σου πάρουν την θέση!

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ @ ACTIONLINE
Το καλό με το CollegeLink είναι πως σου παρέχουμε θέσεις για τις οποίες δεν είναι απαραίτητο να έχεις κάποιο πτυχίο στα χέρια σου! Για κάποιες θέσεις η προσωπικότητα και οι δεξιότητες σου είναι πιο σημαντικά κριτήρια. Μια από αυτές είναι και θέση του Σμβούλου ρύθμισης τραπεζικών υποχρεώσεων στην ACTIONLINE, με πολύ δελεαστικές απολαβές και ευέλικτα ωράρια.

Οι ευκαιρίες όμως δεν είναι μόνο αυτές, υπάρχουν περισσότερες από 280 εταιρίες οι οποίες αναζητούν ανθρώπους για θέσεις οι οποίες δεν απαιτούν εργασιακή εμπειρία σε όλους τους τομείς και αντικείμενα σπουδών! Δες τις όλες εδώ

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος για κάθε νέα θέση, κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;