Ομορφιά: Μάθε ποια προϊόντα καθαρισμού ταιριάζουν στον τύπο της δικής σου επιδερμίδας
Μην ξεχνάς πως το 'Αλφα και το Ωμέγα' για ένα λαμπερό πρόσωπο είναι ο σωστός καθαρισμός

Πόσες δεν θέλουμε ένα καθαρό και λαμπερό δέρμα που ν’ ακτινοβολεί υγεία, φρεσκάδα και νεανικότητα;

Σίγουρα γνωρίζεις πως ο καθημερινός καθαρισμός είναι απαραίτητος. Καθημερινά  με τον καθαρισμό ρύποι, λιπαρότητα και υπολείμματα μακιγιάζ απομακρύνονται και τα συστατικά των προϊόντων που χρησιμοποιείτε απορροφούνται πιο εύκολα από το δέρμα. Με αποτέλεσμα ν’ αναζωογονείται και εσείς να δείχνεται πιο όμορφη από ποτέ.

Κάθε τύπος επιδερμίδας όμως έχει δικές του διαφορετικές ανάγκες και χρειάζεται εξειδικευμένα προϊόντα, με συστατικά που δρουν στοχευμένα και απευθύνονται στον κάθε τύπο.

Ποια είναι όμως τα κατάλληλα για τον κάθε τύπο επιδερμίδας(ξηρό,ευαίσθητο,λιπαρό,μεικτό ή κανονικό δέρμα) προϊόντα καθαρισμού;

1.Λιπαρό δέρμα

Να επιλέγετε καθαριστικό προσώπου  με απολεπιστικές ιδιότητες και σαλικυλικό οξύ σαν βασικά συστατικά γι’ αυτόν τον τύπο επιδερμίδας. Στόχος σας να είναι ο βαθύς καθαρισμός και σύσφιξη των διεσταλμένων πόρων, η μείωση της λιπαρότητας και της γυαλάδα. Γι’ αυτό ν’ αφήνετε αρκετή ώρα να δράσει το καθαριστικό πριν ξεπλυθείτε.

2. Ευαίσθητο δέρμα

Όσες έχουν ευαίσθητη επιδερμίδα υποφέρουν από ερεθισμούς γι’ αυτό είναι σημαντικό να επιλέγουν φυσικά προϊόντα που δεν απομακρύνουν τα φυσικά έλαια της επιδερμίδας ούτε αλλάζουν την ισορροπία του δέρματος.

3.Κανονική επιδερμίδα

Σε αυτήν την κατηγορία δέρματος χρειάζονται καθαριστικά προσώπου με πολύ ήπια απολεπιστική δράση και χωρίς υπερβολικά ενυδατικά στοιχεία. Επιπλέον μια ενυδατική κρέμα θα τονώσει και θα βελτιώσει την υφή του δέρματος σας.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;