Φωτεινή Βελεσιώτου @ Σταυρός του Νότου Plus - Όλες οι πληροφορίες!
Μάθε τα πάντα για τις εμφανίσεις της εδώ!

ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ

Από το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο
για 5 παραστάσεις
Σταυρός του Νότου Plus

Συμμετέχει ο Σωτήρης Μπαλλάς

Η Φωτεινή Βελεσιώτου επιστρέφει στο αγαπημένο της στέκι στην Αθήνα, το Σταυρό του Νότου, για 5 μόνο εμφανίσεις, με ανανεωμένο πρόγραμμα και νέες μουσικές αναζητήσεις.

Εκτός απο τα αγαπημένα «Μέλισσες», «Διόδια», «Στάχτη», φέρνει στο προσκήνιο τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας, τα οποία έχουν αδικηθεί, όπως το «Τι ξέρεις για τα όνειρα», οι «Φόνισσες» και άλλα.

Στο δεύτερο μέρος της παράστασης δίνει έμφαση στο λαϊκό ρεπερτόριο με τραγούδια σπούδαιων συνθετών όπως ο Άκης Πάνου, ο Απόστολος Καλδάρας, ο Γιώργος Ζαμπέτας και πολλοί άλλοι.

Δίπλα της ο νέος ταλαντούχος τραγουδιστής, Σωτήρης Μπαλλάς, ο οποίος ήδη προετοιμάζει την πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά και με τις ερμηνείες του εκφράζει ολοκληρωμένα τον επίκαιρο λόγο των ποιητών στην ελληνική μουσική.

Μαζί της, σταθεροί συνταξιδιώτες τα τελευταία χρόνια, ο Νίκος Παπαναστασίου στην ενορχήστρωση, το πιάνο και το ακορντεόν, ο Γιώργος Καραμφίλλης στο μπουζούκι, τον τζουρά και τον μπαγλαμά, ο Διονύσης Μακρής στο κοντραμπάσο και στα τύμπανα ο Θωμάς Κωστούλας.

Ώρα Έναρξης: 22.30
Είσοδος: 13€ (με μπύρα ή κρασί)

Photo Credits: Mαριλένα Αναστασιάδου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;