5+1 ταινίες που μας έχουν μείνει αξέχαστες για το φαγητό τους
Πιάνεις και εσύ τον εαυτό σου την ώρα που βλέπει μια ταινία να σκέφτεται το φαγητό;

Το στομάχι σου γουργουρίζει πιο γρήγορα και από την αλλαγή των υποτίτλων; Δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν και αυτά είναι τα εξής: ή ξέχασες να φας (διόλου περίεργο) ή πολύ απλά η ταινία… επικοινωνεί με το στομάχι σου.  Για αυτό, την επόμενη φορά που θα δεις μια από τις παρακάτω ταινίες θα σε παρακαλούσαμε να πάρεις τα μέτρα σου. (Και μην πεις πως δεν σε προειδοποιήσαμε)

1.Τα Φασόλια του Μπέρτι (Harry Potter).

Τα πιο γευστικά φασόλια καθώς βγαίνουν σε όλες τις γεύσεις! Προσοχή όμως γιατί μπορεί να τύχει να δοκιμάσετε κάποιο με γεύση ροδακινόπιτας ή κάποιο με γεύση σαπουνιού.

2. Ρατατούι (Η συνταγή του Remy)

Σε αυτό το πιάτο δεν κατάφερε να αντισταθεί ούτε και ο πιο τρομαχτικός γευσιγνώστης του Παρισιού που δεν ήταν άλλος από τον Anton Ego. Θα μπορέσεις εσύ;

3. Το κέικ σοκολάτας του Bruce Bogtrotter (Matilda)

Το πλέον σοκολατένιο κέικ που μπορεί να υπάρξει. Το σοκολατένιο κέικ που απλώς θες να βουτήξεις μέσα και να αρχίζεις να τρως με τα χέρια. Τι και αν γίνεις σαν τον εικονιζόμενο; Αυτά είναι λεπτομέρειες.

4. O Gingerbread (Shrek)

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε αυτό το μπισκότο; Ειδικά αν είσαι λάτρης του ginger, θα πρέπει ήδη να έχεις αρχίσει να το γεύεσαι. Η αλήθεια είναι, πως ένας ακόμη λόγος που όλοι θέλουν να το φάνε δεν είναι άλλος από την υστερική φωνούλα του. Αλλά τι νόημα έχει. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο! Ένα κουτί, μπισκότα παρακαλούμε.

5. Η πίτσα του Κέβιν ΜακΚάλιστερ (Home Alone)

Προφανώς δεν μπορείς να αντισταθείς σε μια πίτσα. Στο λιωμένο τυρί που ακόμη σιγοκαίει μέσα στη συσκευασία. Στη μυρωδιά που αναδύεται μόλις ανοίξεις το κουτί. Σκέψου τώρα όλη αυτή την απόλαυση να μπορείς να τη γευτείς μόνος σου…

5+1. Πολίτικη Κουζίνα

Η αλήθεια είναι πως στη συγκεκριμένη ταινία δεν μπορέσαμε να βρούμε ένα φαγητό που να την αντιπροσωπεύει, καθώς όλη η ταινία είναι ένα μεγάλο γευστικό ταξίδι. Οι μυρωδιές από τα μπαχάρια γαργαλάνε τα ρουθούνια σου και εσύ κοιτάς στην κουζίνα μπας και είναι μέσα η Ρένα Λουιζίδου και σου ετοιμάζει κεφτεδάκια. Λυπούμαστε για την απογοήτευση αλλά το σίγουρο είναι πως δεν είναι.

Για αυτό σου λέμε κατέβασε τώρα το deliveras.gr και παράγγειλε ότι τραβάει το στομάχι σου. Κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή του deliveras.gr και παράγγειλε τώρα online φαγητό, καφέ και γλυκό επιλέγοντας από τα καλύτερα delivery της περιοχής σας. Εδώ για android και εδώ για ios.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;