Με αυτό το line-up το CU-OnStage Indie Edition ήταν απλά έπος!
Πήγα στο CU-OnStage Indie Edition, πέρασα απλά τέλεια και σου εξηγώ ακριβώς τι έζησα!

Η αλήθεια είναι ότι περίμενα καιρό ένα ακόμη Indie Edition από το CU-OnStage . Έτσι στις 11 Νοεμβρίου δε γινόταν να μη βρίσκομαι στο Piraeus Academy 117.

Ήξερα ότι θα περάσω τέλεια και θα σου πω ακριβώς γιατί.

Πρώτον, έχω αδυναμία σε αυτό το μουσικό ύφος και δεύτερον ήξερα ότι στο CU-OnStage νέους καλλιτέχνες που δεν είχα ξανακούσει ζωντανά. Γιατί για να είμαστε ειλικρινείς άλλο να ακους μια μπάντα σπίτι σου και άλλο να ζεις ένα δυνατό live από κοντά.

Και έτσι έγινε.

Ο κόσμος ψήφισε και επέλεξε για το line-up του CU-OnStage Indie Edition την LOU και τους Ιnconsistencies. Headliner της βραδιάς ήταν η μοναδική Monika.

Εμείς λοιπόν είχαμε την χαρά να γνωρίσουμε από κοντά τους Inconsistencies και την LOU όπου μας είπαν κάποια πράγματα γι΄ αυτούς και φυσικά τι να περιμένουμε από την εμφάνιση τους στο CU-OnStage

Και ήταν ακριβώς έτσι.

Πρώτη εμφανίστηκε η γλυκύτατη LOU όπου μας ταξίδεψε με τη φωνή της. H ιδανική επιλογή για να ξεκινήσει η βραδιά σε ένα πιο electro-pop ύφος, άκρως ταξιδιάρικο. Η χροιά της πραγματικά εξαιρετική και είναι σίγουρο ότι θα μας απασχολήσει αρκετά στο μέλλον.

Η βραδιά όμως δεν τελείωσε όταν κατέβηκε η LOU από τη σκηνή. Στη συνέχεια ήρθαν οι Ιnconsistencies για να μας ξεσηκώσουν.

Κάπου εδώ να πω ότι τα παιδιά απέκτησαν μια νέα groupie. Ήρθαν, έκαναν το κέφι τους, έφτιαξαν ατμόσφαιρα όταν έπρεπε, ήταν ακριβώς αυτό που περίμενα να γίνει στο CU-OnStage, να δω μια μπάντα που να έχει άποψη και να “ρίχνει” τη σκηνή με μουσικάρες.

Μα δες εδώ.

Μετά από αυτό είμαστε groupies των @ncnsstncs ??? #cuonstage #vodafonecu #neolaia #instaneolaia @vodafonecu

A post shared by Neolaia (@neolaia.gr) on

Φυσικά και η βραδιά δεν τελείωσε εδώ. Ήρθε η εξαιρετική Monika για να μας απογειώσει. Χορέψαμε, ταξιδέψαμε, ονειρευτήκαμε…Τι να πω για την Monika που δε ξέρεις ήδη;

Φοβερή για ακόμη μια φορά.

Μοιράστηκε μαζί μας κάποια κομμάτια από το νέο δίσκο και τη λάτρεψα ακόμη περισσότερο.

Σου είπα ότι οοοοολα αυτά ήταν δωρεάν; Ε ναι! Για ακόμη μια φορά στο CU-OnStage ζήσαμε μια μοναδική εμπειρία. Ανακαλύψαμε νέους καλλιτέχνες και είδαμε ένα εκρηκτικό live.

Εάν το έχασες, μην ανησυχέις. Για #protifora όσοι δεν κατάφεραν να βρεθούν εκεί και να απολαύσουν μια μοναδική βραδιά γεμάτη μουσική που  διοργάνωσε το CU, έχουν τη δυνατότητα να την απολαύσουν on demand!

Και φυσικά οι CU OnStage βραδιές δε σταματούν εδώ: έρχονται ξεχωριστές συναυλίες, Rock και Hip Hop Editions, με γνωστούς καλλιτέχνες όπως οι Nightstalker και ο Iratus.

Τα λέμε λοιπόν στο επόμενο big event!

Πληροφορίες για το διαγωνισμό και τα επόμενα Editions του CU OnStage, καθώς και λεπτομέρειες πώς μπορεί ένας νέος καλλιτέχνης να συμμετάσχει: http://www.cuonstage.gr/

Υ.Γ: Εγώ πήρα περισσότερα funky αυτοκολλητάκια από το φίλο μας εδώ για να στολίσω το δωμάτιο μου και πολύ χάρηκα να ξέρεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;