Ζώδια και... επαγγέλματα! Ποιο επάγγελμα σου ταιριάζει σύμφωνα με το ζώδιο σου;
Τα ζώδια δουλεύουν! Δες ποιο επάγγελμα ταιριάζει καλύτερα στο κάθε ζώδιο!

Τοξότης

Ο Τοξότης κατά κύριο λόγο επιλέγει την ανώτατη μόρφωση και εκπαίδευση. Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, εξελίσσουν τις γνώσεις τους και ακόμα και σε ώριμη ηλικία μαθαίνουν πάντα κάτι νέο! Ο Τοξότης λοιπόν αγαπά την γνώση, λατρεύει τα ταξίδια, του αρέσει η περιπέτεια, η δράση και οι νέες εμπειρίες… Δεν μπορεί να κλειστεί μέσα σε ένα γραφείο κάνοντας μία δουλειά ρουτίνας. Θα λάτρευε ένα επάγγελμα που θα του έδινε την ευκαιρία να γνωρίσει αρκετές χώρες, για παράδειγμα να έχει ένα ταξιδιωτικό γραφείο, να είναι πιλότος ή αεροσυνοδός, να είναι ξεναγός. Ένας Τοξότης έχει την ικανότητα να μεταδίδει γνώση, για το λόγο αυτό θα μπορούσε να δραστηριοποιηθεί στον χώρο της εκπαίδευσης, θα του ταίριαζε ιδιαίτερα να είναι καθηγητής ξένων γλωσσών. Δεδομένου ότι το ζώδιο του Τοξότη συνδέεται άμεσα και με την τεχνολογία και το διαδίκτυο, ένα πολύ καλό επάγγελμα για αυτό το ζώδιο θα μπορούσε να είναι και τα Social Media δηλαδή να είναι Υπεύθυνος Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης σε μία επιχείρηση!

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο που δίνει μεγαλύτερη έμφαση από κάθε άλλο στον τομέα της καριέρας και της επαγγελματικής καταξίωσης.Στόχος του είναι να πετύχει και κάνει τα πάντα για να φτάσει ψηλά! Είναι εργατικός, υπεύθυνος, αρκετά συγκεντρωτικός, αλλά απόλυτα δοσμένος σε αυτό που κάνει. Ο Αιγόκερως μπορεί να επιλέξει έναν επαγγελματικό κλάδο, όχι επειδή του αρέσει, αλλά επειδή μπορεί να του αποφέρει σημαντικό οικονομικό όφελος. Το σίγουρο είναι πως με ότι ασχοληθεί θα το αγαπήσει και θα το ακολουθήσει με πάθος! Με κυβερνήτη του τον Κρόνο, ο Αιγόκερως έχει άριστες διοικητικές ικανότητες. Παράλληλα έχει μεγάλο ταλέντο στην εκπαίδευση και στην επιμόρφωση. Εκτός από καθηγητής, θα μπορούσε να είναι και Σύμβουλος Επιχειρήσεων ή ακόμα και Υπεύθυνος Προσωπικού! Έναν Αιγόκερω θα τον συναντήσεις και ως Διευθυντικό Στέλεχος σε τράπεζα, ή ακόμα και ως Χρηματιστής. Παράλληλα μπορεί να ασχοληθεί και με επαγγέλματα που σχετίζονται με την Δικαιοσύνη και το Νόμο, για παράδειγμα Δικαστικός, Κλητήρας, Εισαγγελέας ή και Δικηγόρος.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο της εφεύρεσης, της ανακάλυψης, την τεχνολογίας, αλλά και της δικτύωσης. Σίγουρα λοιπόν τα επαγγέλματα που σχετίζονται με τους παραπάνω τομείς θα μπορούσαν να τον οδηγήσουν στην επιτυχία! Ο Υδροχόος επιλέγει πάντα ένα πρωτότυπο επάγγελμα και έναν κλάδο που θα τον βοηθήσει να διακριθεί και να κάνει κάτι που θα ακουστεί. Με κυβερνήτη του τον Ουρανό, πάντα καταφέρνει να κάνει κάτι διαφορετικό. Ο Υδροχόος θα μπορούσε άνετα να ασχοληθεί με την πολιτική, γιατί του αρέσει η ενασχόληση με τα κοινά. Ενδιαφέρον θα του ήταν και ένα επάγγελμα τεχνολογίας, για παράδειγμα προγραμματιστής ή και τεχνικός. Η αστρολογία είναι ένας ακόμα κλάδος που ελκύει τον Υδροχόο, γιατί αφενός σχετίζεται με τον άνθρωπο, αφετέρου είναι ένας τομέας που έχει την έρευνα, την ανάλυση και την στατιστική! Βιολόγος, Χημικός, ή ακόμα και γιατρός που εξειδικεύεται στον τομέα του Ερευνητικού Κλάδου είναι μερικές ακόμα ιδανικές επιλογές επαγγέλματος για έναν Υδροχόο!

Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι ένα ζώδιο με πολλές κλίσεις και αρκετά ταλέντα, όπου όμως του είναι εξαιρετικά δύσκολο να αφοσιωθεί αποκλειστικά και μόνο σε έναν τομέα. Αυτό θα συμβεί μονάχα αν είναι το όνειρό του, το όραμά του για ένα καλύτερο αύριο! Με κυβερνήτη του τον Ποσειδώνα, ο Ιχθύς είναι ένας άνθρωπος με καλλιτεχνικά ταλέντα, με κλίση προς το θέατρο, τη μουσική, την ζωγραφική ή ακόμα και την ποίηση! Μπορεί λοιπόν να ακολουθήσει ένα επάγγελμα σχετικό με τους παραπάνω κλάδους – Ζωγράφος, Ποιητής, Μουσικός, Στιχουργός, Συγγραφέας-! Η πλούσια φαντασία του άλλωστε τον βοηθά πάντα να δημιουργεί και να μεταδίδει συναισθήματα. Επιπλέον, ο Ιχθύς είναι ένα ζώδιο με βαθιά πίστη για αυτό και μπορεί να τον δεις να ασχολείται και με τον Θρησκευτικό Κλάδο (πχ Θεολόγος, Ιερέας)! Δεδομένου ότι έχει και αρκετές ευαισθησίες και θέλει πάντα να βοηθά και να είναι στην υπηρεσία των ανθρώπων, ο Ιχθύς θα μπορούσε να γίνει Θεραπευτής, ή και γιατρός!

 

Δες επίσης! Τα ζώδια πάνε στην… κουζίνα! Τι μαγειρεύει το κάθε ζώδιο;

Προηγούμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 3 
 9 
 4 
 5 
 16