Ζώδια και… επαγγέλματα! Ποιο επάγγελμα σου ταιριάζει σύμφωνα με το ζώδιο σου;

Από Αναστασία Χρονοπούλου 25 Νοεμβρίου 2017

Τα ζώδια δουλεύουν! Δες ποιο επάγγελμα ταιριάζει καλύτερα στο κάθε ζώδιο!

Λέων

Ένα από τα μεγαλύτερα «ατού» ενός Λέοντα είναι η δημιουργικότητά του. Είναι ένα ζώδιο που θέλει πάντα να ασχολείται επαγγελματικά με μία εργασία που του δίνει έμπνευση, που τον αφήνει ελεύθερο να ξεδιπλώσει και να αναδείξει όλα τα χαρίσματά του! Ο Λέοντας επιπλέον θέλει και προβολή, του αρέσει να φαίνεται και να επιδεικνύει τις ικανότητές του και να γίνεται άξιος θαυμασμού! Αρκετούς Λέοντες θα τους δεις να ασχολούνται με τα ΜΜΕ, να είναι παρουσιαστές, δημοσιογράφοι, μοντέλα και σίγουρα αυτό δεν είναι τυχαίο. Ο Λέοντας λατρεύει τον φακό, ενώ παράλληλα δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον και αγάπη και στο ραδιόφωνο! Πολλοί Λέοντες γίνονται και ηθοποιοί και μάλιστα απόλυτα επιτυχημένοι. Αυτό συμβαίνει γιατί ο Λέοντας μπορεί πολύ εύκολα να υποδύεται έναν ρόλο, προκαλώντας συναισθήματα. Επιπλέον, το Λιοντάρι, με κυβερνήτη του τον Ήλιο, έχει και αρκετά δημιουργικά ταλέντα! Ένα ακόμα επάγγελμα που θα μπορούσε να ταιριάξει στην ψυχοσύνθεση ενός Λιονταριού, είναι βρεφονηπιοκόμος, ειδικός θεραπευτής για παιδιά, ή ακόμα και διασκεδαστής παιδιών (κλόουν , ταχυδακτυλουργός)!

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι το ζώδιο της υπηρεσίας και της προσφοράς! Με κυβερνήτη του τον Ερμή, ο Παρθένος είναι ο άνθρωπος που θέλει να ακούει τα προβλήματα των γύρω του και να δίνει λύσεις, να βοηθά, να εξυπηρετεί και να απαλύνει τον πόνο. Ο ίδιος είναι πάντα λογικός, πρακτικός, προγραμματισμένος και απόλυτα υπεύθυνος! Το ζώδιο της Παρθένου, πρωτίστως επιλέγει επαγγέλματα που σχετίζονται με την υγεία και την φυσική κατάσταση, γίνεται γιατρός, νοσηλευτής, μικροβιολόγος, φυσιοθεραπευτής, ψυχοθεραπευτής. Άνετα μπορεί να ασχοληθεί και με ένα επάγγελμα που σχετίζεται με όλα τα ανωτέρω, αλλά δραστηριοποιείται περισσότερο στην έρευνα, την ανάλυση ή ακόμα και την εκπαίδευση! Ο Παρθένος, έχει μεγάλη αδυναμία και αγάπη και στα ζώα, έτσι λοιπόν άνετα θα μπορούσε να είναι εκπαιδευτής σκύλων ή ακόμα και κτηνίατρος. Το πιο ενδιαφέρον σε αυτό το ζώδιο είναι, πως με ότι επάγγελμα και αν καταπιαστεί, είναι βέβαιο ότι θα έχει επιτυχία, όχι απλά επειδή χαρακτηρίζεται από υπευθυνότητα και συνέπεια, αλλά επειδή ποτέ δεν στέκεται στην επιφάνεια των πραγμάτων και εξελίσσει πάντα τις γνώσεις του.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο της συνεργασίας και της ομαδικότητας, ενώ χαρακτηριστικά είναι και τα καλλιτεχνικά του ταλέντα. Του αρέσει να εργάζεται πάντα ομαδικά, δηλαδή να είναι μέρος του συνόλου μίας ομάδας που εκτελεί ένα έργο. Έχει άριστες διπλωματικές ικανότητες ενώ το γούστο του και η καλαισθησία του τον κάνουν πάντα να ξεχωρίζει. Με κυβερνήτη πλανήτη του την Αφροδίτη, ο Ζυγός επιλέγει να ασχοληθεί με ένα επάγγελμα που σχετίζεται με την Τέχνη, ή ένα επάγγελμα που αποτελεί το δικό του μεράκι! Αρκετοί Ζυγοί γίνονται τραγουδιστές, μουσικοί παραγωγοί ή ακόμα και στιχουργοί. Ο τομέας της μουσικής γοητεύει πάντα έναν Ζυγό, που εκτός από καλλίφωνος, έχει και κλίση προς αυτήν. Στον τομέα της μόδας, ο Ζυγός για μία ακόμα φορά μπορεί να πρωτοπορήσει. Πιθανότατα να τον δεις σχεδιαστή μόδας ή ακόμα και μοντέλο, δεδομένου ότι διακρίνεται πάντα από το γούστο και την καλαισθησία του! Μακιγιέζ, είναι ένα ακόμα επάγγελμα που θα τον βοηθούσε να ξεδιπλώσει όλα τα καλλιτεχνικά του ταλέντα! Επιπλέον, ένας Ζυγός θα μπορούσε άνετα να γίνει και Σύμβουλος Σχέσεων, αφού πραγματικά θέλει γύρω του να βλέπει ανθρώπους και ζευγάρια αγαπημένα και ενωμένα!

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο που θέλει να έχει την εξουσία και τον έλεγχο των καταστάσεων. Ο ίδιος καταφέρνει πάντα να διατηρεί την ψυχραιμία του και να κατακτά υψηλές θέσεις, γιατί όχι μόνο ξέρει να ηγείται, αλλά μυρίζεται και προλαβαίνει πάντα τον κίνδυνο. Του αρέσουν επαγγέλματα τα οποία έχουν κάτι το μυστήριο, ή που σχετίζονται με την έρευνα και την ανακάλυψη και αυτό δεν είναι τυχαίο αφού κυβερνήτης του Σκορπιού είναι ο Πλούτωνας. Ένας Σκορπιός άνετα θα μπορούσε να είναι ντεντέκτιβ γιατί έχει τον τρόπο του να εξιχνιάζει πάντα μυστήρια και μυστικά. Ένα επάγγελμα που θα ταίριαζε απόλυτα στην ιδιοσυγκρασία του είναι και το επάγγελμα του μυστικού πράκτορα! Αρκετοί άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι μέντιουμ και μελλοντολόγοι, αφού η διαίσθησή τους είναι ιδιαίτερα τονισμένη. Σε έναν Σκορπιό θα ταίριαζε ακόμα και ένα επάγγελμα που πολλοί άνθρωποι αποφεύγουν ή φοβούνται. Επιπλέον η νύχτα πάντα τον γοητεύει για το λόγο αυτό θα μπορούσε να είναι και ιδιοκτήτης ενός νυχτερινού κέντρου! Οι άριστες ικανότητες διαχείρισης τον καθιστούν υπεύθυνο και κατάλληλο σε επαγγέλματα που σχετίζονται με την Διοίκηση και τα Οικονομικά.