O θείος Karl μεγαλούργησε πάλι! Δες το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που έφτιαξε και πάθε σόκ! (photo)
O θείος Karl όλη την ώρα μαστορεύει!

To χριστουγεννιάτικο δέντρο του ξενοδοχείου Claridge’s είναι μία από τις αγαπημένες χριστουγεννιάτικες “παραδόσεις” των Λονδρέζων, αφού κάθε χρόνο είναι από τα πιο ιδιαίτερα και μεγαλόπρεπα της πόλης- μάλιστα το σχεδιασμό του έχουν αναλάβει διάσημοι designers όπως οι Christopher Bailey, John Galliano, Alber Elbaz και Dolce & Gabbana. Φέτος- και αργήσανε- επιλέξανε τον θείο Karl που apparently ό,τι ακουμπάει γίνεται χρυσός η οτιδήποτε άλλο πολύτιμο ορυκτό τελοσπάντων!

Στις αρχές του Νοεμβρίου ανακοινώθηκε ότι ο Karl Lagerfeld ήταν εκείνος που θα αναλάμβανε το δέντρο για φέτος, ο οποίος δήλωσε ότι το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι η πιο δυνατή ανάμνηση από την ευτυχισμένη παιδική του ηλικία.

Σήμερα το πρωί, το ξενοδοχείο αποκάλυψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του που… είναι γυρισμένο ανάποδα! Το δέντρο έχει ύψος σχεδόν 5 μέτρων και είναι διακοσμημένο με ασημένια lametta (γιρλάντες που πέφτουν κάθετα, σαν “βροχή”), δερμάτινα φτερά και χειροποίητες νιφάδες από τη Γερμανία.

Our Claridge’s Christmas Tree 2017 by the legendary Karl Lagerfeld unveiled this morning in our lobby #childhoodmemories #traditions #candlelit #invertedtree #silverroots #reflections #claridgeschristmastree #feelingfestive #claridges ???

A post shared by Claridge’s (@claridgeshotel) on

 

Δες επίσης! Ό, τι αγγίζει ο Karl Lagerfeld στην προκειμένη… γίνεται ασήμι! Δες τι έκανε πάλι! (photos)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;