Τα ζώδια πάνε στην... κουζίνα! Τι μαγειρεύει το κάθε ζώδιο;
Πώς τα πάνε τα ζώδια με την... κουζίνα;

Σε έχει καλέσει σπίτι για φαγητό και δεν ξέρεις τι να περιμένεις! Δες πώς και τι θα σου μαγειρέψει ο καθένας ανάλογα με το ζώδιό τους!

ΚΡΙΟΣ

Η σχέση των Κριών με την κουζίνα είναι αλλοπρόσαλλη και έχει σκαμπανεβάσματα! Τους αρέσει το φαγητό, αλλά στην κουζίνα θα μπουν μόνο αν κάποιος άλλος έχει ήδη στρώσει το τραπέζι. Σπάνια θα μαγειρέψουν, αν δε σας αρέσει το delivery, καλύτερα να φάτε κάτι από το σπίτι σας πριν πάτε. Σιχαίνονται τα χρονοβόρα πιάτα και προτιμούν όοοοταν μαγειρεύουν να φτιάχνουν κάτι άμεσο και πρακτικό!

ΤΑΥΡΟΣ

Οι μεγαλύτεροι σεφ είναι Ταύροι, λατρεύουν τη μαγειρική γιατί αγαπούν το καλό φαγητό. Θα ετοιμάσουν ένα πλούσιο μενού, με πολύ μεγάλη επιτυχία και το σίγουρο είναι πως θα μείνετε χορτασμένοι και εντυπωσιασμένοι με τις μαγειρικές τους ικανότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι έχουν τσακωθεί με την κουζίνα κι είναι φανερό ότι οι σχέσεις τους μαζί της δεν είναι οι καλύτερες! Προτιμούν να συντηρούνται με πρόχειρο φαγητό και να παραγγέλνουν από έξω. Αν πεινάτε λοιπόν και δε θέλετε να την βγάλετε με σουβλάκια, προετοιμαστείτε κατάλληλα από πριν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι πολύ παραδοσιακοί οι Καρκίνοι κι αυτό φαίνεται από τον τρόπο που περιποιούνται τους επισκέπτες τους με σκοπό πάντα να πρωτοτυπήσουν και να τους αφήσουν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Συνήθως το πετυχαίνουν αυτό χρησιμοποιώντας την ελληνική κουζίνα που είναι και η αγαπημένη τους. Μαγειρεύουν ωραία και έχουν από πολύ μικρή ηλικία μια ιδιαίτερη σχέση με ότι έχει να κάνει με το φαγητό.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;