Ο Τσάρλς Μάνσον αφήνει όλη του την περιουσία στον… αλληλογράφο του;

Από Αναστασία Χρονοπούλου 24 Νοεμβρίου 2017

Ο Τσάρλς Μάνσον άφησε ό,τι είχε και δεν είχε στον αλληλογράφο και μοναδικό φίλο του

Ο Τσάρλς Μάνσον είχε γράψει την διαθήκη του 2002, σύμφωνα με την οποία άφησε όλη του την περιουσία στον αλληλογράφο του, τον μόνο φίλο που είχε.

Ο αλληλογράφος – που ζήτησε να παραμείνει ανώνυμος – άρχισε να γράφει Manson στη δεκαετία του ’90 και αντάλλασσαν πολύ συχνά γράμματα και τηλεφωνήματα. Το έκαναν αυτό για 2 δεκαετίες! Ο άνδρας τον επισκεπτόταν και στην φυλακή ενίοτε.

Βρέθηκε ένα αντίγραφο που οι αρχές λένε οτι έχει συνταχθεί από τον Manson. Είναι δακτυλογραφημένο, αλλά υπάρχει χειρόγραφο στοιχείο στο έγγραφο. Αυτό βέβαια ελέγχθηκε πρώτα, καθώς οι αρχές σύγκριναν την διαθήκη αυτή με άλλα έγγραφα του Μάνσον, και όντως τα γράμματα ήταν δικά του.

Η διαθήκη αναφέρει οτι ο Μάνσον αφήνει όλα του τα προσωπικά αντικέιμενα, χρήματα, δικαιώματα σε εικόνες και μουσική του και οτιδήποτε άλλο του ανήκει στον άνθρωπο αυτό, το οποίο όμως φανερώνει και κάτι άλλο. Οτι προσκομίζει και την ευθύνη της ταφής της σωρού του Μάνσον, πράγμα που αν δεν το κάνει σε 10 ημέρες, θα αποτεφρωθεί στις φυλακές τις Καλιφόρνια.

Ο Μάνσον είχε επισήμως αποκληρώσει τα παιδιά του, την οικογένειά του και τους φίλους του και διατήρησε επαφές μονάχα με τον αλληλογράφο του.

Ο άντρας αυτός ανέφερε χαρακτηριστικά στο tmz, οτι ξεκίνησε να του γράφει από περιέργεια, και μετά απο… 50 γράμματα του απάντησε επιτέλους ο Μάνσον το 1997.

Τότε γίνανε φίλοι και επικοινωνούσαν τηλεφωνικά, κανονίζανε συναντήσεις στην φυλακή και εν τέλει του έγραψε ο Μάνσον την περιουσία του το 1992.

Δες επίσης! Πέθανε ο γνωστός cult leader Τσάρλς Μάνσον σε ηλικία 83 ετών

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486