Αλλαγές στο Twitter: Μπαίνουν οι «Σελιδοδείκτες» στο timeline σου!
Το Twitter ανανεώνεται με ένα επαναστατικό νέο feature!

Το Twitter δοκιμάζει μια νέα λειτουργία που ονομάζεται Σελιδοδείκτες (Bookmarks), η οποία επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν tweets για αργότερα.

Tον προηγούμενο μήνα το Twitter ξεκίνησε να δουλεύει πάνω σε ένα feature που θα επέτρεπε την αποθήκευση ενός ή περισσοτέρων tweets από όσα τρέχουν στο timeline, για να μπορεί έτσι κάποιος να τα σημαδεύει και να τα βρίσκει αργότερα. Η αλήθεια είναι ότι αυτή η λειτουργία υπήρχε σε κάποια παλαιότερη έκδοση της εφαρμογής, απλά τώρα έχει επίσημα όνομα και βρίσκεται σε beta στάδιο πριν γίνει προσβάσιμο στο κοινό.

Το νέο γνωστοποίησε η product designer του Twitter Tina Koyama, η οποία ανέβασε ένα tweet λέγοντας ότι έχει γίνει η επιλογή των διαφορετικών εμφανίσεων της λειτουργίας και ότι σύντομα θα αποκαλυφθούν στην κοινότητα του Twitter.

To ίδιο το Twitter αρνήθηκε να σχολιάσει κάτω από το συγκεκριμένο tweet της Koyama.

Για τους έμπειρους χρήστες του Twitter είναι γνωστό ότι η “καρδιά” λειτουργούσε ως ένα εργαλείο αποθήκευσης των αγαπημένων tweets, αλλά ταυτόχρονα πολλοί τη χρησιμοποιούσαν και για ένα απλό «Like» σε έναν άλλο χρήστη.

Όμως, κάποια πιο απρόσωπα tweets που συνεχώς περνούν γρήγορα στο timeline, όπως η είδηση μιας νέας κυκλοφορίας ή κάποιου αρχειακού λινκ, αυτά μπορούσαν να σημαδευτούν με μια καρδιά, και να διαβαστούν έπειτα σε πιο άνετες συνθήκες. Όλα τα σημαδεμένα με μια καρδιά tweets είναι συγκεντρωμένα στο «Likes» στο κεντρικό προφίλ του Twitter. Ωστόσο, η νέα λειτουργία θα επιτρέπει μια πιο απρόσωπη αποθήκευση, μια πιο ιδιωτική λύση για περαιτέρω εξερεύνηση κάποιων πληροφοριών, χωρίς να ενημερώνεται ο αποστολέας του tweet.

Tα Bookmarks στο Twitter θα μπορούν να μοιράζονται αργότερα μέσω retweet. Κρίνοντας από όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, το σχετικό εργαλείο κατά πάσα πιθανότητα θα εμφανίζεται στο κάτω δεξιά μέρος ενός tweet σε φορητές συσκευές ή στο μενού από το «v» στην πάνω δεξιά γωνία σε desktop συστήματα. Θα συνυπάρχει μαζί με άλλες λειτουργίες, όπως την αποστολή ενός tweet σε μήνυμα ή τη δημιουργία ενός «Moment» (ο όρος που χρησιμοποιεί το Twitter για για να ενώσει μια σειρά tweets γύρω από ένα θέμα).

 

Δες επίσης! Τεράστια αλλαγή στο Twitter – Δείτε τι θα ισχύει!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;