Τζένιφερ Γκάρνερ- Τι δήλωσε για τον πρώην σύντροφο της
Πληγώθηκες πολύ Jennifer;

Το 2015 η Jennifer Garner και ο Ben Affleck, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, αλλά να διατηρήσουν καλές σχέσεις, καθώς έχουν κάνει και τρία παιδιά. Από τότε ο Ben κυκλοφορούσε άνετος και ωραίος στο Holywood, μέχρι που λίγο καιρό πριν έκανε νέα σχέση.

Το έμαθε αυτό η Jennifer, που τόσο καιρό είναι μόνη της και την έχουν πρήξει τα σόγια να σοβαρευτεί και να ξαναφτιάξει την ζωή της και τρελάθηκε. Έτσι άρχισε τις δηλώσεις για τον πρώην σύντροφο της και δήλωσε:

“Αν γινόταν, δεν θα είχα διαλέξει αυτή τη ζωή ούτε για μένα, ούτε για τα παιδιά μου. Δε θα είχα επιλέξει να είμαι single ή σε αυτή τη θέση. Και η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μια κατάσταση που ακόμα δουλεύω μέσα μου. Από τότε που έχω χωρίσει δεν έχω βγει ραντεβού και δεν με ενδιαφέρει κιόλας»

 

Επιπλέον δήλωσε «Οι άνθρωποι γύρω μου θέλουν να με αποκαταστήσουν. Εγώ  τους απαντάω “Ευχαριστώ, δε θα πάρω”».

Congratulations @norahweinstein & @kellysawyer on a ⭐️HUGE ⭐️ night for @baby2baby! Mothers and kids are lucky to have you in their corner. ❤️❤️❤️ #4milliondollars #Baby2BabyGala —– Hair: @benskervin Makeup: @fionastiles Styling: @jillandjordan Support: @spanx

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Garner (@jennifer.garner) στις

Ωστόσο, παρά τις σκληρές δηλώσεις, η ίδια, ισχυρίζεται ότι η τωρινή της σχέση με τον Μπεν έχει εξελιχθεί πολύ ομαλά. Ούτως ή άλλως μοιράζονται και την κηδεμονία των τριών παιδιών τους της Βάιολετ, της Σεραφίνα και του Σάμιουελ.

Κουράγιο Jennifer!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαρ. 2024
ΕΦΕΣ
19:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;