Δες τα 5 αλάνθαστα σημάδια οτι σκέφτεται τον χωρισμό!
Ο χωρισμός μπορεί να μην αποφεύγεται αλλα σίγουρα... προμηνύεται! Δες πώς!

Τα σημάδια αυτά δεν κάνουν ποτέ λάθος! Δες τα και… τα συμπεράσματα δικά σου!

1. Σε αποφεύγει

Πρόκειται για ένα ξεκάθαρο σημάδι ότι πρέπει να γίνει μια σοβαρή, σημαντική και καθόλου ευχάριστη συζήτηση. Μην αποκλείεις το ενδεχόμενο να τον απασχολεί κάτι προσωπικό ή επαγγελματικό, αλλά αν παρατηρείς μια μεγάλη αλλαγή συμπεριφοράς απέναντι σου, κάτι δεν πάει καλά τόσο για εκείνον όσο και για τη σχέση σας.

2. Συμπεριφέρεται πολύ πιο τρυφερά απ’ότι συνήθως

Κι όμως, οι τύψεις μπορούν να τον κάνουν υπερβολικά τρυφερό, ευγενικό, ρομαντικό σε σημείο μάλιστα που μπορεί να φαίνεται ψεύτικο και προσποιητό.

3. Συμπεριφέρεται διαφορετικά, γενικότερα

Μπορεί να μη σου λέει πια γλυκόλογα όσο συνήθιζε μέχρι τώρα ή να ζητάει να περάσει περισσότερο χρόνο μόνος του απ΄ότι συνήθως. Όποια κι αν είναι η αλλαγή που έχει συμβεί, κάτι είναι διαφορετικό, το οποίο είτε σημαίνει ότι περνάει μια δύσκολη ψυχολογικά περίοδο είτε ότι κάτι μέσα του έχει αλλάξει σε ό,τι αφορά εσάς και θέλει να χωρίσετε.

4. Κάνει σχέδια για το μέλλον χωρίς εσένα

Ετοιμάζεται για ένα μεταπτυχιακό στο εξωτερικό ή ψάχνει για δουλειά σε άλλη πόλη χωρίς να το συζητάει μαζί σου και να σε παίρνει υπόψη του στα πλάνα του; Το πιο πιθανό είναι ότι προσπαθεί να σε προετοιμάσει ψυχολογικά χωρίς να αναλάβει την ευθύνη της ξεκάθαρης κουβέντας.

5. Οι φίλοι του έχουν γίνει ψυχροί απέναντι σου

Αν τελικά έχει πάρει όντως την απόφαση να σε χωρίσει, το έχει πιθανότατα ήδη πει στην παρέα του. Και αυτό φυσικά σημαίνει ότι η συμπεριφορά τους απέναντι σου θα αλλάξει, χωρίς απαραίτητα να είναι κακοί ή απότομοι. Μπορεί απλώς να διακρίνεις μια αμηχανία από την πλευρά τους όταν βρίσκεσαι μαζί τους. Σε καμία περίπτωση μην τους το αναφέρεις και μη τους ρωτήσεις αν γνωρίζουν κάτι, γιατί θα τους φέρεις σε δύσκολη θέση, χωρίς να μάθεις ολόκληρη την αλήθεια.

 

Δες επίσης! 5 πράγματα που μαθαίνεις απο τις σχέσεις σου. Ναι, ακόμα και και τις καταστροφικές!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;