ΔΕΙΤΕ: Ποια αναδείχθηκε γυναίκα της χρονιάς απ' το περιοδικό GQ Australia
Μετά από μια δύσκολη χρονιά βγήκε νικήτρια και πέρασε και μήνυμα κατά της διάκρισης και των στερεοτύπων.

Το 2017 ήταν γεμάτη χρονιά για την Amber Heard. Μετά το τέλος της σχέσης της με τον Johhny Depp και τις δηλώσεις της, για την κακοποίηση που υπέστη απ΄τον ίδιο, άλλαξε σελίδα.

Μετά τα γυρίσματα της ταινίας ”Justice League’ και ‘Αquaman’, και ειδικότερα μετά το τέλος της δεύτερης μετακόμισε στην Αυστραλία και ξεκίνησε μια εκστρατεία για γυναίκες που έχουν πέσει θύματα ενδοοικογενειακής βίας,  ενθαρρύνοντας τες να βγουν μπροστά και να μιλήσουν για όλα αυτά που αποσιωπούν.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amber Heard (@amberheard) στις

Παραλαμβάνοντας το βραβείο της στην τελετή του περιοδικού, που έγινε στο Σίδνεϊ, αφιέρωσε το βραβείο στους σκύλους της καθώς και στην ΛΟΑΤ κοινότητα.

Η Χερντ η οποία έχει αποκαλύψει ότι είναι bisexual ανέφερε: ” Θυμάμαι ότι πριν από δέκα χρόνια, πήγα να κρατήσω το χέρι της φίλης μου και μου είπαν ότι αυτό ήταν θανατική ποινή στο Χόλυγουντ. Δέκα χρόνια αργότερα και κατόπιν της διαβούλευσης που διεξήχθη στην χώρα και οι πολίτες τάχθηκαν υπέρ του γάμου μεταξύ προσώπων ίδιου φύλου, το αεροπλάνο χειροκροτούσε. Τότε δάκρυσα”

What a night….. so proud to have celebrated Justice League debut with my favorite and most beloved humans. Thank you for never missing one of these nights.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amber Heard (@amberheard) στις

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;