Cyntoia Brown: H 16χρονη που σκότωσε τον άνδρα που την είχε κάνει σεξουαλική σκλάβα!
Cyntoia Brown, μία συγκλονιστική ιστορία

Η υπόθεση της Cyntoia Brown είχε συγκλονίσει τα διεθνή μέσα το 2004, όταν ομολόγησε το φόνο του άνδρα που την κρατούσε φυλακισμένη και τη χρησιμοποιούσε ως σεξουαλική σκλάβα. Κυριώς όμως λόγω της ποινής η οποία της αποδόθηκε που φαίνεται να μην αναγνωρίζει στην νεαρή κοπέλα κανένα ελαφρυντικό.

Η Cyntoia Brown στα 16 της έφυγε από το σπίτι της και έπεσε θύμα τράφικινγκ. Έμενε με έναν 24χρονο άνδρα ο οποίος την ανάγκαζε να εκδίδεται. Ο άνδρας αυτός με το ψευδώνυμο “Cut-throat” την κακοποιούσε σεξουαλικά, σωματικά και λεκτικά και τελικά κάποια στιγμή την πούλησε σαν αντικείμενο σε έναν 43χρονο κτηματομεσίτη από το Νάσβιλ.

Το όνομα του άνδρα αυτού ήταν Johnny Allen και πήρε στο σπίτι του την Cyntoia μετατρέποντάς την σε σεξουαλική σκλάβα.

Κάποια στιγμή η 16χρονη, βρήκε ένα όπλο και πυροβόλησε τον Allen σκοτώνοντάς τον, όπως κατέθεσε η ίδια.

Cyntoia Brown

 

Το αξιοπερίεργο και ο λόγος που ήρθε και πάλι η υπόθεση στην επιφάνεια, είναι ότι στη δίκη το 2006 κρίθηκε ένοχη, παρά τις ειδικές συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το έγκλημα, και καταδικάστηκε σε ισόβια. Με βάση την απόφαση, η Cyntoia Brown δεν δικαιούται να κάνει αίτηση για υπό όρους αποφυλάκιση μέχρι να γίνει 67 ετών.

Πριν από μερικές μέρες λοιπόν, κυκλοφόρησε στο Twitter μία φωτογραφία της από το δικαστήριο μαζί με λεπτομέρειες για την ιστορία της, με το hashtag #FreeCyntoiaBrown να γίνεται πολύ γρήγορα viral. Έκτοτε αρκετοί διάσημοι, ανάμεσά τους η Rihanna, η Κάρα Ντελεβίν και η Κιμ Καρντάσιαν και άλλα γνωστά δημόσια πρόσωπα έχουν κοινοποιήσει το hashtag για να την στηρίξουν, ζητώντας άμεση απόδοση δικαιοσύνης υποστηρίζοντας πως ήταν προφανές ότι το κορίτσι βρισκόταν σε άμυνα.

Ο δικηγόρος της κοπέλας, μιλώντας εκ μέρους της, είπε πως η ίδια εξεπλάγη με το ξαφνικό τεράστιο κύμα συμπαράστασης απέναντί της. «Μίλησα με την Cyntoia, που είναι ταυτόχρονα έκπληκτη, σοκαρισμένη αλλά και ευγνώμων, όπως και όλοι μας, για το ενδιαφέρον που έχουν δείξει τόσοι διάσημοι άνθρωποι. Στον σημερινό κόσμο, ποτέ δεν ξέρεις πότε η ιστορία σου θα ανάψει την φλόγα για κάτι μεγαλύτερο», είπε ο δικηγόρος.

«Το να βλέπω όλους αυτούς τους ανθρώπους και τους διάφορους οργανισμούς που πιστεύουν σε μένα και θέλουν να με υπερασπιστούν, είναι τόσο ταπεινό και εντυπωσιακό», φαίνεται πως δήλωσε η 29χρονη πλέον κοπέλα.

Δες και το βίντεο με την ιστορία της:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;