5 tips για να κάνεις το απόλυτο πρωινό μακιγιάζ!
Το πρωινό μακιγιάζ δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο!

Είναι γεγονός πως το πρωί όλες βιαζόμαστε αλλά καμία δεν θέλει να κυκλοφορεί απεριποίητη! Το πρωινό μακιγιάζ είναι ένα περίπλοκο θέμα, γιατί φυσικά θέλουμε να είμαστε όμορφες και λαμπερές, αλλά δεν θέλουμε να το παρακάνουμε με τα καλλυντικά και όλα τα προϊόντα ομορφιάς. Ο σκοπός του πρωινού μακιγιάζ είναι να βάλουμε ένα ανάλαφρο μέικ απ να κρύψουμε τις ατέλειες, ίσως ένα μολύβι στα μάτια, και να ολοκληρώσουμε με το καλύτερο κραγιόν!Δες πώς θα κάνεις το τελειότερο πρωινό μακιγιάζ σε χρόνο dt!

 

 

1. Σωστός καθαρισμός!

Καθαρίστε και τονώστε το πρόσωπο σας, απλώστε την ενυδατική σας κρέμα και στη συνέχεια το αντηλιακό σας. Αν έχετε επιλέξει να χρησιμοποιήσετε μια ενυδατική με χρώμα ή κρέμα BB, για ομοιόμορφο χρώμα στο δέρμα, μπορείτε να παραλείψετε το αντηλιακό αφού τα προϊόντα αυτά έχουν ήδη δείκτη προστασίας από τον ήλιο.

2. Concealer!

Απλώστε το concealer σας κάτω από τα μάτια για να τα φωτίσετε και για να καλύψετε τους μαύρους κύκλους. Κάντε το ίδιο και στο άνω βλέφαρο με ειδικό concealer ή σκιά βάση για να έχετε ομοιόμορφο χρώμα σε όλο το πρόσωπο.

3. Λίγη σκιά δεν βλάπτει!

Απλώστε στα μάτια μια ματ μπεζ ή πολύ απαλή ροζ σκιά ματιών, ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας σας. Η σκιά ματιών πρέπει να είναι ένα τόνο πιο ανοιχτή από το δέρμα σας.

4. Eyebrows on fleek!

Ένα φυσικό μακιγιάζ ματιών πρέπει πάντα να συνοδεύεται από καλοσχηματισμένα και περιποιημένα φρύδια. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα χρώματα που θα επιλέξετε για τον σχηματισμό των φρυδιών.

5. Μην φύγεις χωρίς βλεφαρίδες!

Απλώστε στις βλεφαρίδες 2-3 στρώσεις μάσκαρα για όγκο και μήκος. Αν έχετε μικρές ή αραιές βλεφαρίδες μπορείτε να βάλετε διακριτικές ψεύτικες.

 

Δες επίσης! Μακιγιάζ: Πως να λεπτύνετε το προσωπό σας με 5 απλά βήματα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
49'
1 - 0
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;