Ο αληθινός Μπόρατ πληρώνει το πρόστιμο που έφαγαν οι Τσέχοι τουρίστες στο Καζακστάν
Γειά σου ρε Μπόρατ!

Ο Σάσα Μπάρον Κοέν προσφέρθηκε να πληρώσει τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν σε έξι Τσέχους τουρίστες που ντύθηκαν «Μπόρατ» και πόζαραν στην πρωτεύουσα του Καζακστάν, Αστάνα, με το φωσφοριζέ μαγιό που φορούσε ο Βρετανός ηθοποιός στην ομώνυμη ταινία.

Ο καθεαυτού Μπόρατ μπήκε μπροστά και πλήρωσε το πρόστιμο που «έφαγαν» Τσέχοι θαυμαστές του στο Καζακστάν!

Οι έξι τουρίστες με το mankini που καλύπτει μόνο τα επίμαχα πρέπει να πληρώσουν πρόστιμο 22.500 τένγκε (55 ευρώ) για προσβολή της δημοσίας αιδούς.

Ο Σάσα Μπάρον Κοέν φορούσε το διάσημο πλέον mankini στην ταινία «Μπόρατ», στην οποία υποδυόταν ένας Καζάκο παρουσιαστή που ταξίδεψε μέχρι τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για να εντρυφήσει πάνω στον δυτικό πολιτισμό και να μιλήσει στην Πάμελα Άντερσον. Η ταινία χάρισε στον Βρετανό κωμικό μια Χρυσή Σφαίρα, αλλά το κοινό την βρήκε αμφιλεγόμενη.

Ο αυθεντικός Μπόρατ πληρώνει το πρόστιμο που «έφαγαν» Τσέχοι μιμητές του στο Καζακστάν

«Στους Τσέχους συντρόφους μου που συνελήφθησαν: στείλτε μου λεπτομέρειες ότι ήσασταν εσείς και θα πληρώσω το πρόστιμό σας», έγραψε στο Facebook o Βρετανός κωμικός.
Η πρωτοβουλία αυτή του Κοέν δεν χειροκροτήθηκε από όλους τους χρήστες στα social media.

«Αυτοί (σσ. οι Τσέχοι) θα έπρεπε να φυλακιστούν για ένα χρόνο. Έτσι οι άλλοι θα πρέπει να παίρνουν μαθήματα», έγραψε ένας χρήστης στο Facebook. Το Καζακστάν είχε απαγορεύσει τόσο την προβολή της ταινίας, όσο και την πώληση DVD, ενώ είχε απειλήσει με μηνύσεις το 2006.

Sacha Baron Cohen at Cannes Film Festival 2006 in France

Ωστόσο, το 2012 ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας είχε συγχαρεί τον Κοέν για την προσέλκυση τουριστών στο Καζακστάν με αφορμή την ταινία.

Δες επίσης! Τουρίστες κυκλοφόρησαν στο Καζακστάν με το mankini του Μπόρατ και συνελήφθησαν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
22:00
-
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
22:00
-
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;