Έρχεται ο 5ος 24ωρος Μαραθώνιος Gaming για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» - Όλες οι πληροφορίες!
Μάθε τα πάντα εδώ!

Έρχεται ο 5ος 24ωρος Μαραθώνιος Gaming για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Για 5η συνεχόμενη χρονιά επιστρέφει ο 24ωρος μαραθώνιος videogame s για την υποστήριξη του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»! Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017 από τις 16:00 και για 24 ώρες σε ζωντανή μετάδοση, YouTubers, κωμικοί, και επικά άτομα ενώνουν τις δυνάμεις τους για να υποστηρίξουν το έργο του οργανισμού.

Τo livestream θα γίνει μέσα από το κανάλι του «Σχεδίου Β», με παρουσιαστή τον Γιώργο “Zok” Ζώκα στο https://www.youtube.com/sxediob/live

Εντός των 24 ωρών του μαραθώνιου, οι συμμετέχοντες θα παίξουν τα αγαπημένα τους videogames, καλώντας τον κόσμο να κάνουν δωρεές, οι οποίες καταλήγουν απευθείας και στο 100% τους στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Ο τρόπος απλός, στέλνοντας ένα μήνυμα σε 5ψηφιο αριθμό, οι χρήστες που θα παρακολουθήσουν το stream μπορούν να συνεισφέρουν το ποσό που επιθυμούν και να ενισχύσουν τη δράση του εθελοντικού και μη κερδοσκοπικού οργανισμού, που αντιμετωπίζει τα καθημερινά προβλήματα χιλιάδων παιδιών που ζουν στην Ελλάδα, πανελλαδικά, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο.

Ενδεικτικά κάποιοι από τους συμμετέχοντες για φέτος θα είναι ο Κώστας Μαλιάτσης, o Mikeus, ο Ηλίας Φουντούλης, o Tsach και ο Διονύσης Ατζαράκης. Όλη την λίστα των συμμετεχόντων καθώς και τις ώρες που θα εμφανιστούν θα τις βρείτε εδώ https://www.facebook.com/events/1250533725093390

Οι τέσσερις προηγούμενες χρονιές στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, καθώς συγκεντρώθηκαν πάνω από €11.000 και χιλιάδες κόσμου διασκέδασαν αλλά παράλληλα ενημερώθηκαν για τις δράσεις του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Περισσότερες πληροφορίες:
Σχέδιο Β Γιώργος Ζώκας georgezokas@gmail.com.
Το Χαμόγελο του Παιδιού Νίκος Γιαννόπουλος press@hamogelo.gr | τηλ. 210 330 61 40

Χαμόγελο του Παιδιού
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ιδρύθηκε το 1995 από τον 10χρονο Ανδρέα Γιαννόπουλο, ο οποίος λίγο πριν φύγει από τη ζωή εξέφρασε στο ημερολόγιό του την επιθυμία να δημιουργηθεί ένας σύλλογος για να έχουν όλα τα παιδιά όσα ο ίδιος είχε απλόχερα: αγάπη, στοργή, ενδιαφέρον, σεβασμό. Το όνειρο του 10χρονου Ανδρέα έγινε πραγματικότητα και σήμερα ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού», έχοντας αναγνωριστεί διεθνώς, με όραμα: το Χαμόγελο κάθε παιδιού, υλοποιεί πανελλαδικά, 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες την ημέρα, αποτελεσματικές και άμεσες δράσεις για την πρόληψη και αντιμετώπιση συγκεκριμένων φαινομένων που απειλούν τα παιδιά. Μέχρι σήμερα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει στηρίξει περισσότερα από 1.200.000 παιδιά και τις οικογένειές τους. Παιδιά θύματα κάθε μορφής Βίας, Παιδιά θύματα Εξαφάνισης, Παιδιά με προβλήματα Υγείας, Παιδιά που βρίσκονται ή απειλούνται να βρεθούν σε κατάσταση φτώχειας, έχουν βρει λύση. Ο Οργανισμός στελεχώνεται από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό με την πολύτιμη υποστήριξη εθελοντών, ενώ στηρίζεται στους πολίτες και τις εταιρείες, οι οποίοι εμπιστευόμενοι το έργο του, το στηρίζουν έμπρακτα μέσω δωρεών και χορηγιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
22:00
-
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
22:00
-
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;