Αν κλαις και συγκινείσαι εύκολα, ΜΗ δεις αυτή τη διαφήμιση! (video)
Είναι υπέροχη.

Το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου, μόλις έβγαλε τη νέα του Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση και είναι τόσο συγκινητική χωρίς να είναι “cheezy”!

Στα 2 λεπτά που κρατάει βλέπουμε την ιστορία αγάπης των Έντουαρντ και Ντόρις στη διάρκεια των τελευταίων 50 χρόνων. Η ιστορία ξεκινά το 1967, όταν εκείνη είναι αεροσυνοδός και εκείνος επιβάτης στην πτήση.

Ερωτεύονται, μένουν μαζί και κάθε Χριστούγεννα συναντιούνται στην αίθουσα αφίξεων του ιστορικού τερματικού σταθμού 1 του Heathrow, μια συνάντηση που γίνεται παράδοση καθώς η οικογένεια τους ολοένα και μεγαλώνει και εκείνοι από ζευγάρι, γίνονται γονείς και ύστερα παππούδες.

Στο τέλος, βλέπουμε την ανθρώπινη εκδοχή τους και τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο συγκινητικά. «Αυτά τα Χριστούγεννα πετάξτε προς κάποιον, όχι απλώς προς κάποιο μέρος» είναι το μήνυμα της διαφήμισης που θέλει να δείξει ότι το πιο σημαντικό στη ζωή είναι οι σχέσεις με τους αγαπημένους μας.

«Ύστερα από τη μεγάλη ανταπόκριση που είχαν πέρυσι η Doris και ο Edward, επαναφέραμε τα γλυκά αρκουδάκια στην οθόνη», δήλωσε ο Διευθυντής Εμπορικού Τμήματος του αεροδρομίου. «Θέλαμε η διαφήμιση να αποτυπώσει αυτό το μοναδικό συναίσθημα και να κάνει τον κόσμο να νιώσει ακόμα μεγαλύτερο ενθουσιασμό και επιθυμία να καλωσορίσει τους δικούς του ανθρώπους τις φετινές γιορτές».

Δείτε την εδώ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;