Οι 10 Χριστουγεννιάτικες ταινίες που λατρέψαμε!
Κάνε το απόγευμά σου λίγο πιο χουχουλιάρικο!

Σιγά- σιγά μπαίνουμε σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα! Το κρύο ήρθε τσουχτερό, οι δρόμοι στολίστηκαν και μερικοί έχουν ήδη έβαλα τα φωτάκια στα μπαλκόνια τους.

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή που κάνει τον χειμώνα να μοιάζει καλύτερος, πιο ζεστός και χουχουλιάρικος.

Επειδή λοιπόν αυτές οι μέρες είναι αρκετά πιεστικές για όλους μας, φτιάξε ένα ζεστό κακάο, πάρε μερικά κουλουράκια και μία ζεστή κουβέρτα και άραξε στον καναπέ να δεις μία από αυτές τις ταινίες που είναι σίγουρο ότι θα κάνουν το απόγευμά σου λίγο πιο ξέγνοιαστο και ήρεμο.

1) Love Actually

Πώς μπορεί μια γυναίκα να επηρεάσει τις διπλωματικές σχέσεις μεταξύ Μεγάλης Βρετανίας και Ηνωμένων Πολιτειών; Ποια υπόσχεση πρέπει να δώσει ένας ξεπεσμένος τραγουδιστής προκειμένου να πετύχει ένα χριστουγεννιάτικο νούμερο ένα στα charts; Πώς ένα μικρό αγόρι μπορεί να τραβήξει την προσοχή της πιο δημοφιλούς κοπέλας στο σχολείο; Γιατί κάποιος αποφεύγει τη γυναίκα του καλύτερού του φίλου; Πόσο μακριά χρειάζεται να ταξιδέψει κανείς προκειμένου να βρει μια, δυο, τρεις, τέσσερις κοπέλες να τον αγαπήσουν; Πώς μπορεί να ευδοκιμήσει μια ερωτική σχέση, όταν το ζευγάρι μιλάει διαφορετικές γλώσσες;

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;