Τα ζώδια... συγχωρούν! Δες πώς θα σε συγχωρέσει το κάθε ζώδιο όταν του κάνεις πατάτα!
Τα ζώδια σε συγχωρούν όταν τους κάνεις... πατάτα! Δες πώς!

Έκανες την γκάφα σου, πέταξες το διαμάντι σου και τώρα περιμένεις να δείς τι θα γίνει για να ζητήσεις συγνώμη! Έλα όμως που έχεις να κάνεις με τα ζώδια και το καθένα αντιδρά διαφορετικά, και πόσο μάλλον… συγχωρεί διαφορετικά! Δες τι ακριβώς να περιμένεις απο το κάθε ζώδιο παρακάτω!

 

Κριός

Ο Κριός προσβάλλεται εύκολα, αλλά επίσης εύκολα συγχωρεί. Το δύσκολο είναι να αντέξεις γιατί θα υπάρξουν λίγες μέρες όπου δε θα σου μιλάει καθόλου. Η παγωμένη σιωπή και η αδίστακτη διακοπή κάθε επαφής είναι χαρακτηριστικό αυτού του ζωδίου κι όταν θυμώσει, θα σε κάνει να νιώσεις ότι δε θέλει να τον ξαναπλησιάσεις ποτέ. Όμως, πάνω απ’ όλα ο Κριός εκτιμά την ειλικρίνεια και την ευθύτητα. Δείξε του ότι είσαι πραγματικά συντετριμμένη και ζήτα του ευθέως συγνώμη, βεβαιώνοντάς τον ότι αντιλαμβάνεσαι πλήρως πως έχει δίκιο που εκνευρίστηκε και ότι δε θα ξαναγίνει.

 

Ταύρος

Αυτό το ζώδιο όσο ήρεμο κι αν δείχνει, συχνά μέσα του το διασκεδάζει αφάνταστα να τσακώνεται γι’ αυτό μπορεί εσένα να σου φανεί ότι ήρθε το τέλος του κόσμου, δηλαδή της σχέσης σας, στην ουσία όμως για τον Ταύρο είναι μια σταγόνα στον ωκεανό. Φυσικά άμα θυμώσει θα γίνει πολύ κακός, σχεδόν θα ανοίξει πόλεμο μαζί σου, αλλά μετά γι’ αυτόν θα είναι σαν να μη συνέβη ποτέ. Ο καλύτερος τρόπος για να του ζητήσεις συγνώμη είναι να του στείλεις ένα δωράκι συναισθηματικής αξίας, σοκολατάκια ή ένα καλό μπουκάλι κρασί για να του θυμίσεις τον έρωτά σας. Αν και συνήθως έρχεται μόνος του πίσω μετά από κάποιες μέρες, ακόμα κι αν ξέρει ότι φταις εσύ γι’ αυτή την κατάσταση.

 

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι συνήθως πολύ επιεικής ίσως γιατί κι ο ίδιος κάνει αρκετά λάθη, οπότε δεν τον παίρνει να είναι αυστηρός στους άλλους. Εντούτοις αν πραγματικά τον θυμώσεις, θα ακούσεις τόσα από το στόμα του που θα εύχεσαι να ήσουν κουφή. Πραγματικά η γλώσσα του θα σε τσακίσει και δε θα ξέρεις που να πας να κρυφτείς. Παρ’ όλα αυτά τις περισσότερες των περιπτώσεων δεν εννοεί αυτά που λέει, απλά θέλει να σε νικήσει στη λεκτική διαμάχη. Συνήθως όταν αγαπά, συγχωρεί εύκολα, οπότε αν του στείλεις ένα δωράκι και μετά τον πάρεις τηλέφωνο και του πεις «Μου λείπεις και λυπάμαι πολύ για ό, τι έγινε» είναι περισσότερο από πιθανό να σε συγχωρήσει αμέσως.

 

Καρκίνος

Ευαίσθητος, ευαίσθητος ο Καρκίνος αλλά έχει μια δόση μνησικακίας. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική λοιπόν και να μην τον θίξεις ή τον υποτιμήσεις, επειδή όσο κι αν δεν του φαίνεται θα πάρει το αίμα του πίσω. Μπορεί κάλλιστα να σε υπονομεύσει σε φίλους και γνωστούς και να σε αποδυναμώσει αν βρεθείς απέναντί του ή κάνεις κάτι που θα τον εκνευρίσει τελείως. Αν θέλεις να αποκαταστήσεις τη σχέση σας, δοκίμασε ένα σχετικά ακριβό δώρο, συνοδευόμενο από μια επιστολή ειλικρινούς μετάνοιας. Μετά από μια – δυο μέρες στείλε του λουλούδια και κάνε του ένα τηλεφώνημα. Ωστόσο, μην εκπλαγείς, αν όλα αυτά δεν λειτουργήσουν αμέσως, αφού πιθανόν να χρειαστεί και μήνας μέχρι ο Κάβουράς σου να σε συγχωρήσει τελείως αλλά να είσαι σίγουρη ότι δε θα το ξεχάσει ποτέ και που και που θα στο χτυπάει.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
9'
59 - 54
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 0