Διεκδίκησε τη δουλειά που ονειρεύεσαι με το “Youth Empowered”
H αναζήτηση εργασίας είναι δύσκολο και απαιτητικό project, και μόνο όσοι έχουν σίγουρες λύσεις στα ερωτήματά σου μπορούν να σε καθοδηγήσουν σωστά. Αν αισθάνεσαι ότι δεν ξέρεις προς τα που να κατευθυνθείς, το “Youth Empowered” είναι εδώ για να σου δώσει σίγουρες απαντήσεις.

Τι είναι όμως το “Youth Empowered”;

Το “Υouth Empowered” έχει ως στόχο του την καθοδήγηση και την επαγγελματική δικτύωση νέων ηλικίας 18-30 ετών, που βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας, και με σκοπό να διεκδικήσουν ουσιαστικές ευκαιρίες απασχόλησης. Το “Youth Empowered” είναι ένα πρόγραμμα ανοιχτό σε όλους και εντελώς δωρεάν και αν ενδιαφέρεσαι μπορείς να το παρακολουθήσεις με τη μορφή εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας ή και διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας E-learning, που είναι διαθέσιμη στο website www.youthempowered.gr .

Μέσω του προγράμματος θα ενισχύσεις και θα αποκτήσεις προσωπικές και επαγγελματικές δεξιότητες και γνώσεις ως προς τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού βιογραφικού για να διεκδικήσεις δυναμικά μια θέση στην αγορά εργασίας.

Πως μπορώ να συμμετέχω;

Η διαδικασία είναι απλή. Μέσω της πλατφόρμας του www.youthempowered.gr μπορείς να δημιουργήσεις ένα προσωπικό προφίλ και να περιηγηθείς σε ένα διαδραστικό περιβάλλον που θα σου προσφέρει επικοινωνία και δικτύωση τόσο με τους μέντορες, έμπειρα υψηλόβαθμα στελέχη, όσο και με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.  Εβδομήντα εθελοντές μέντορες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εκπαιδευτικών ενοτήτων όπως η διαχείριση χρόνου, οι δεξιότητες διαπραγμάτευσης, και project management. Επιπλέον, θα σε κατευθύνουν στο πως να δομήσεις ένα ξεχωριστό βιογραφικό, να είσαι άρτια προετοιμασμένος για μία συνέντευξη, αλλά και να αξιοποιήσεις στο έπακρον το δίκτυο επαφών σου.

Με την εγγραφή σου, η αρχική σελίδα της πλατφόρμας σου επιτρέπει, ανάλογα με τις προτεραιότητες και τα ενδιαφέροντά σου, να παρακολουθείς μαθήματα, να περιηγηθείς, καθώς επίσης να συζητήσεις τους προβληματισμούς και τα ερωτήματα σου στις θεματικές ομάδες με τους μέντορες, εταιρείες και οργανισμούς, αλλά και με το δίκτυο των συμμετεχόντων.

Live εκπαιδευτικά σεμινάρια που διοργανώνονται παράλληλα σε συγκεκριμένα μέρη της Ελλάδας με διαφορετικούς μέντορες κάθε φορά, έχουν ως στόχο να προσεγγίσουν τους νέους και να λύσουν τυχόν απορίες τους. Τα Youth Empowered Physical Trainings διεξήχθησαν με μεγάλη απήχηση τον περασμένο Ιούνιο στη Θεσσαλονίκη, ενώ πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης  και υποδέχτηκε 50 νέους συμμετέχοντες.

Οι φορείς που στηρίζουν το “Youth Empowered”

Το πρόγραμμα αποτελεί μία πρωτοβουλία της Coca Cola 3E με την στρατηγική στήριξη των kariera.gr, ΚΕΜΕΛ και OWIWI, καθώς επίσης ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων φορέων. Οι συνεργάτες του προγράμματος συμβάλλουν εθελοντικά, προσφέροντας περιεχόμενο, μέντορες και δυνατότητες δικτύωσης στους νέους επαγγελματίες. Στρατηγικός συνεργάτης του προγράμματος είναι το Kariera.gr, καθώς με την εμπειρία και την εξειδίκευσή του στη διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, βοηθά στη συνολική διεξαγωγή του προγράμματος, την πρόσκληση των συμμετεχόντων, την ενίσχυση του περιεχομένου και την ενημέρωση για διαθέσιμες θέσεις εργασίας. Συνεργάτης Εκπαίδευσης είναι η Humanis ΗR Consultants, μια ομάδα εκπαιδευτών και συμβούλων με σημαντική εμπειρία στην ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, που επιμελείται το περιεχόμενο των εκπαιδεύσεων και τη διεξαγωγή των σεμιναρίων.

Το Job Pairs, με εξειδίκευση στο mentoring, συμβάλει στην επιμέλεια και την οργάνωση του δικτύου των μεντόρων και την εξασφάλιση της άριστης σχέσης μεταξύ μέντορα και εκπαιδευόμενου. Το Κέντρο Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδος Κ.Ε.Μ.ΕΛ., παρέχει στους νέους επαγγελματική καθοδήγηση από τα μέλη του – ενεργά ή πρώην ανώτατα διευθυντικά στελέχη μεγάλων ελληνικών ή διεθνών εταιρειών – που συμμετέχουν σε ρόλο μέντορα και εισηγητή. Η Marketing Greece συνεισφέρει στο πρόγραμμα με ανάπτυξη περιεχομένου σχετικού με επαγγελματικές δεξιότητες στον τομέα του τουρισμού. Η εταιρεία PwC Greece, συνεισφέρει στην ενίσχυση του δικτύου των μεντόρων και στο περιεχόμενο του προγράμματος, πάνω στο αντικείμενο εξειδίκευσής της.

Το πρόγραμμα ReGeneration, συμβάλει στην επικοινωνία με νέους υποψηφίους και την ενίσχυση συμμετοχής στο πρόγραμμα. Τέλος, το StartUpGreece, συμβάλλει στο πρόγραμμα, υποστηρίζοντας τους συμμετέχοντες, που επιθυμούν να ξεκινήσουν μία δική τους επιχείρηση.

Κάνε την αναζήτηση εργασίας ευκολάκι και εμπιστεύσου το πιο καταρτισμένο προσωπικό να σε κατευθύνει στο δρόμο της επιτυχίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;