Γιάννης Πλούταρχος: Δες εδώ με ποια διάσημη Ελληνίδα ήταν ερωτευμένος για χρόνια!
Δες τι αποκάλυψε σε συνέντευξή του!

Ο Γιάννης Πλούταρχος συμμετέχει φέτος στη θεατρική μεταφορά της κλασικής ελληνικής ταινίας “Γοργόνες και Μάγκες”.

Για τη συμμετοχή του αυτή στην παράσταση όπου τραγουδάει ζωντανά μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του. Συγκεκριμένα είπε: ”Ποιος δεν έχει δει και ξαναδεί την υπέροχη αυτή ταινία που έγραψε τη δική της ιστορία και αγαπήθηκε όσο λίγες; Την έχω δει πολλές φορές και έχω περάσει θαυμάσια, τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου, όπως και όλοι οι Έλληνες. Όταν λοιπόν μου έγινε η πρόταση από τον ταλαντούχο Γιώργο Βάλαρη να πάρω μέρος στη θεατρική μεταφορά, είπα το ναι με πολύ μεγάλη χαρά”.

Η ερώτηση “φωτιά” όμως ήρθε όταν χρειάστηκε να απντήσει στην ερώτηση ποια γυναίκα του άρεσε περισσότερο η Μάρθα Καραγιάννη ή η Μαίρη Χρονοπούλου. Τότε απάντησε:

”Πάλι μου βάζεις δύσκολα, γιατί ήταν και οι δύο καλλονές – κι ακόμα έχουν μεγάλη γοητεία, να το τονίσουμε αυτό. Θα σου αποκαλύψω, όμως, πως ήμουν τρελά ερωτευμένος με την Καραγιάννη. Ναι, ήμουν ερωτευμένος με αυτό το κορίτσι – φωτιά, που τα είχε όλα, κι έτσι ήθελα να είναι και η γυναίκα που θα έβρισκα! Και όντως έτσι έγινε. Η Μαρία μου είναι πολύ όμορφη, τσαχπίνα, παθιασμένη και έντονη”.

Και ποιος δεν ήταν Γιάννη μου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;