Ηλεκτρονικό Εισιτήριο Τιμή: Δείτε εδώ όλα τα πακέτα!
Ηλεκτρονικό Εισιτήριο Τιμή: Πόσο θα πρέπει να πληρώσουμε;

Μία γενική σύγχιση επικρατεί όσον αφορά το θέμα Ηλεκτρονικό Εισιτήριο Τιμή , δεδομένου μάλιστα ότι κλείνουν οι μπάρες και δε θα έχουμε πλέον τη δυνατότητα να χρησιμοποιούμε το μετρό.

Δες στους πίνακες που ακολουθούν την τιμή των διαφόρων εισιτηρίων και βρες αυτό που σε εξυπηρετεί.

  • Τα μειωμένα εισιτήρια για το ηλεκτρονικό εισιτήριο διατίθενται μόνο μέσω των εκδοτηρίων εισιτηρίων. Για φόρτιση από τα αυτόματα μηχανήματα χρειάζεστε προσωποποιημένη ηλεκτρονική κάρτα.
  • Τα εισιτήρια 90 λεπτών, 24 ωρών και 5 ημερών ισχύουν για μετακινήσεις με: Λεωφορεία (πλην γραμμών Αεροδρομίου), Τρόλεϊ, Μετρό (εκτός διαδρομών προς και από το Αεροδρόμιο), ΗΣΑΠ, Τραμ και Προαστιακό (μόνο στο αστικό τμήμα, δηλαδή εκτός Αεροδρομίου, σταθμών δυτικά της Μαγούλας και βόρεια του ΣΚΑ).
  • Το εισιτήριο 24 ωρών είναι το μόνο από τα παραπάνω που ισχύει και στη γραμμή Χ80.
  • Το εισιτήριο 90 λεπτών ισχύει για απεριόριστο αριθμό μετεπιβιβάσεων μέσα σε 90 λεπτά. Το εισιτήριο 5 ημερών ισχύει για 5×24 ώρες από τη στιγμή της ακύρωσης.

  • Το εισιτήριο για τις λεωφορειακές γραμμές EXPRESS του Αεροδρομίου ισχύει για μία μόνο διαδρομή με τη λεωφορειακή γραμμή και για καμία επιπλέον μετεπιβίβαση, με κανένα άλλο μέσο.
  • Όλα τα εισιτήρια Μετρό για το Αεροδρόμιο μπορούν να χρησιμοποιηθούν επίσης και ως ενιαία εισιτήρια για μετεπιβίβαση στα υπόλοιπα μέσα για 90 λεπτά. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στον Προαστιακό για διαδρομές ως το Αεροδρόμιο. Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα λεωφορεία του Αεροδρομίου και στην γραμμή Χ80.
  • Τα μόνα εισιτήρια που ισχύουν για την τουριστική λεωφορειακή γραμμή EXPRESS Χ80 είναι το τουριστικό εισιτήριο 3 ημερών και το εισιτήριο 24 ωρών για όλα τα μέσα.
  • Το τουριστικό εισιτήριο 3 ημερών ισχύει για μετακινήσεις με όλα τα μέσα (αστικό τμήμα), για μία μετακίνηση προς και μία από το αεροδρόμιο, καθώς και για τη λεωφορειακή γραμμή Χ80. Ισχύει για 3 πλήρη 24ωρα από την επικύρωσή του.
  • Κατά την αγορά των ομαδικών εισιτηρίων αεροδρομίου Μετρό για 2 και 3 άτομα εκδίδονται 2 και τρία πολλαπλά εισιτήρια, ένα για κάθε άτομο. Όλοι οι επιβάτες που έχουν επικυρώσει εισιτήρια 2 ή 3 ατόμων Μετρό πρέπει να ταξιδεύουν μαζί, διαφορετικά επιβάλλεται πρόστιμο.

Για να χρησιμοποιήσετε εισιτήρια διάρκειας από 30 ημέρες και πάνω, πρέπει να προχωρήσετε σε έκδοση προσωποποιημένης κάρτας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;