Ηλεκτρονικό Εισιτήριο: Τελικά πότε κλείνουν οι μπάρες στο μετρό;
Δείτε εδώ!

Όπως διαβάζουμε στο athenstransport. com οι μπάρες αρχίζουν να κλείνουν από 20 Νοεμβρίου σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ.

Από τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει σταδιακά το κλείσιμο των πυλών σε όλους τους σταθμούς του Μετρό και του ΗΣΑΠ. Την ίδια μέρα θα κλείσουν οι πύλες και στο σταθμό του Αεροδρομίου. Σε κάθε σταθμό, μία πύλη θα παραμείνει ανοικτή ώστε να μπορούν να διέρχονται (αφού δείξουν το ανάλογο αποδεικτικό) οι δικαιούχοι δωρεάν μετακίνησης (άνεργοι, ΑΜΕΑ κ.λπ.)

Oριστικά οι πύλες θα έχουν κλείσει μέχρι τις 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ. Ωστόσο, δείτε ΕΔΩ σε ποιους 4 σταθμούς έχουν ήδη κλείσει οι πύλες. 

Mάθε ΕΔΩ τα πάντα για το ηλεκτρονικό εισιτήριο!

Σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ, σε όλους τους σταθμούς θα υπάρχει προσωπικό στις πύλες εισόδου/εξόδου ώστε να εξυπηρετούν τους επιβάτες. Το κλείσιμο των πυλών αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 20 Δεκεμβρίου 2017.

Οι κάτοχοι περισσότερων των 10 εισιτηρίων θα προσέρχονται από τις 20 Νοεμβρίου 2017 στα Κεντρικά Γραφεία του ΟΑΣΑ (Μετσόβου 15, Αθήνα) προκειμένου να τα ανταλλάξουν με ισοδύναμα προϊόντα ηλεκτρονικού εισιτηρίου.
Από την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου όσοι θέλουν να μετακινηθούν και δεν έχουν εκδώσει προσωποποιημένη ή ανώνυμη Ath.ena Card, μπορούν να αγοράσουν ένα επαναφορτιζόμενο εισιτήριο Ath.ena Ticket από οποιοδήποτε εκδοτήριο εισιτηρίων ή νέο εκδοτικό μηχάνημα. Από την περασμένη εβδομάδα τα εισιτήρια Ath.ena Ticket μπορούν να φορτιστούν ακόμα και με ένα εισιτήριο με διάρκεια 90 λεπτών, ωστόσο η αγορά πακέτου εισιτηρίων (5 ή 10 και ένα δώρο) ίσως είναι πιο συμφέρουσα για πολλούς επιβάτες.

Σύμφωνα με τη νέα εκπτωτική πολιτική του ΟΑΣΑ για την «περίοδο προσαρμογής στο ηλεκτρονικό εισιτήριο», εκπτώσεις θα δοθούν σε όσους αγοράζουν πακέτα 5 και 10 εισιτηρίων, ενώ δημιουργείται και νέο εισιτήριο 2 διαδρομών.

Υπενθυμίζεται πως Ath.ena ticket μειωμένης αξίας για επιβάτες που δεν έχουν προσωποποιημένη Ath.ena card μπορούν να εκδοθούν από τα εκδοτήρια εισιτηρίων.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;