Spice Girls: Ετοιμάζονται για reunion το 2018; Όντως;
Φήμες που περιτριγυρίζουν το iconic group των 90's, Spice Girls, λένε για τηλεοπτική εμφάνιση και ένα άλμπουμ!

Μπορεί να κινείται διαρκώς σε νέες συνεργασίες της Victoria Beckham στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς, αλλά όπως όλα δείχνουν, η διάσημη σχεδιάστρια έχει και διαφορετικής φύσης σχέδια για το 2018.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε μια πηγή σε βρετανικό έντυπο, η “Posh” spice πρόκειται να επιστρέψει στα καλλιτεχνικά μονοπάτια και συγκεκριμένα να συνεργαστεί ξανά με τις iconic Spice Girls!

Συγκεκριμένα, τα μέλη του iconic ’90s συγκροτήματος φαίνεται να βρίσκονται σε μυστικές συνομιλίες από το καλοκαίρι και τελικά συμφώνησαν για μια επανένωση μέσα στη νέα χρονιά.

“Όπως φαίνεται, θα δουλέψουν σε μία σειρά από projects που θα περιλαμβάνουν ένα άλμπουμ και ένα special τηλεοπτικό επεισόδιο αφιερωμένο στην ιστορία τους. Το γεγονός ότι συμφώνησε η Victoria τους εξέπληξε όλους, αφού ήταν εκείνη που ήταν αρνητική στην προοπτική του reunion”, δήλωσε η ίδια πηγή.

Ωστόσο, η Geri “Halliwell” Horner είχε αποκαλύψει πρόσφατα σε μια συνέντευξη την απογοήτευσή της για την ακύρωση ενός αντίστοιχου project την περασμένη χρονιά, επειδή η Mel C και η Victoria Beckham αρνήθηκαν τελικά να συμμετάσχουν. “Προσπάθησα πραγματικά σκληρά για να γίνει αυτό, αλλά έφτασα στο σημείο που έπρεπε απλώς να παραιτηθώ”, δήλωσε.
Πάντως, όπως φαίνεται τα εμπόδια ξεπεράστηκαν και μπορούμε πλέον να ελπίζουμε ότι το 2018 θα έχει μια… Spicy νότα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;