ΕΚΤΑΚΤΟ: 17 Νοέμβρη - Κλειστά ΟΛΑ τα σχολεία της Αττικής!
Δείτε αναλυτικά τι θα ισχύσει στις 17 Νοέμβρη για τα σχολεία λόγω της κακοκαιρίας!

Με έκτακτη απόφαση της Περιφέρειας, κλειστά θα παραμείνουν την Παρασκευή όλα τα σχολεία της Αττικής.

Εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων και για την ασφάλεια των μαθητών, η Περιφερειάρχης Αττικής, σε συνεννόηση με το αρμόδιο Υπουργείο Παιδείας, αποφάσισε να κρατηθούν κλειστά την Παρασκευή όλα τα σχολεία των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Αττικής.

Η ανησυχία είναι υπαρκτή και μεγαλώνει, με αφορμή την τραγωδίας που προκάλεσε η παρατεταμένη κακοκαιρία, η οποία και συνεχίζεται.

Τις σχετικές αποφάσεις διακοπής μαθημάτων σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες υπέγραψαν οι Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Αττικής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 186 του ν. 3852/2010 και του άρθρου 4 του π.δ/τος 79/2017.

Τι θα ισχύσει για την υπόλοιπη Ελλάδα

Σύμφωνα με επικοινωνία που πραγματοποιήσε ο Δήμαρχος Ζακύνθου με τον προϊστάμενο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Κώστα Τζίμα, και με τον προϊστάμενο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Κωνσταντίνο Γκούσκο, αποφασίστηκε Παρασκευή 17 Νοεμβρίου να είναι κλειστά όλα τα σχολεία ήτοι: Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια, για προληπτικούς λόγουςκαι για να αποφευχθούν άσκοπες μετακινήσεις των μαθητών ενόψει των άσχημων καιρικών συνθηκών. Επίσης, και για τον ίδιο λόγο θα μείνουν οι παιδικοί σταθμοί του δήμου.

Ο Νομός Κεφαληνίας και δήμος Κεφαλλονιάς ενημέρωσε με έκτακτο δελτίο τύπου πως  Παρασκευή 17 Νοεμβρίου όλες οι σχολικές μονάδες όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων (δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια κτλ) όλης της επικράτειας του Δήμου Κεφαλονιάς καθώς και όλων των μονάδων προσχολικής αγωγής (παιδικοί σταθμοί, βρεφονηπιακοί, μονάδες απασχόλησης νηπίων κτλ), θα παραμείνουν κλειστά, λόγω πολύ επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Κλειστές ταυτόχρονα και ορισμένες σχολικές μονάδες στο νομό Λάρισας, λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή. Για λόγους ασφαλείας δεν θα λειτουργήσουν αύριο και τα δημοτικά σχολεία στη Μελιβοία και στο Στόμιο, του Δήμου Αγιάς, καθώς και τα νηπιαγωγεία σε Στόμιο, Αγιόκαμπο, Μελιβοία.

Με ανακοίνωσή της η ΔΔΕ Πιερίας ενημερώνει ότι κατόπιν αποφάσεων των Δήμων, Κατερίνης, Δίου-Ολύμπου και Πύδνας-Κολινδρού αύριο 17-11-2017 δεν θα λειτουργήσουν όλες οι σχολικές μονάδες αρμοδιότητας της Δ/νσης Β/θμιας Εκπ/σης Πιερίας λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών.

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;