Black Friday 2017 Media Markt: Εδώ θα βρεις τις μεγάλες προσφορές!
Black Friday 2017 Media Markt δες εδώ τις μεγάλες προσφορές. Σε ποια προϊόντα θα έχει εκπτώσεις μέχρι και 80%;

Η Media Markt συμμετέχει παραδοσιακά πλέον στην Black Friday 2017.

Σε ένα συγκεκριμένο σημείο στο site της θα μπορείτε να βρείτε τις μεγάλες προσφορές που θα φτάσουν έως και 80%!

Υπενθυμίζουμε ότι η Black Friday 2017 είναι στις 24 Νοεμβρίου, ωστόσο θα είναι καλό να έχετε κάνει την έρευνα αγοράς σας προκειμένου να προλάβετε τις μεγάλες εκπτώσεις. Η σελίδα της Media Markt είναι εδώ!

Black Friday 2017 Media Markt: Μόλις κυκλοφόρησαν οι πρώτες προσφορές!

Δες εδώ: Black Friday 2017: Πότε είναι στην Ελλάδα – Ποια καταστήματα συμμετέχουν;

Τι αγοράζουν οι περισσότεροι την Black Friday 2017 – Μαύρη παρασκευή;

Στην πρώτη θέση της λίστας βρίσκεται ο τομέας της τεχνολογίας και συγκεκριμένα οι ηλεκτρονικές συσκευές με το κομμάτι του mobile να ξεχωρίζει στη συγκεκριμένη κατηγορία την οποία το Πλαίσιο. Hπλειονότητα των Ελλήνων βλέπει τις προσφορές του Black Friday ως μια μεγάλη ευκαιρία για να αποκτήσει νέα smartphone και tablet ή γενικά τεχνολογικά gadget.

Ακολουθούν τα παπούτσια και στην τρίτη θέση της λίστας συναντάμε τον ρουχισμό. Επόμενη κατηγορία με βάση τις αναζητήσεις του ελληνικού καταναλωτικού κοινού, είναι τα κοσμήματα, ενώ στην πέμπτη και την έκτη θέση αντίστοιχα, βρίσκονται τα ρολόγια και τα μπουφάν (παλτό, jacket κ.ά.).

Πέρυσι λοιπόν είχε γίνει χαμός και τα αποθέματα είχαν εξαντληθεί πολύ σύντομα. Γι’ αυτό είναι πρακτικό να γνωρίζεις από τώρα ποια καταστήματα κάνουν προσφορές στην Black Friday 2017, να έχεις κάνει την έρευνα αγοράς, έτσι ώστε να πας νωρίς εκείνη την ημέρα και να προλάβεις.

Σύμφωνα με την Γενική Γραμματεία Εμπορίου:

1. Συστήνεται στους καταναλωτές να διενεργούν έρευνες αγοράς για τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν κατά την περίοδο που θα προηγηθεί της αναφερόμενης δράσης, ώστε να διαμορφώσουν οι ίδιοι πραγματική εικόνα του μεγέθους των εκπτώσεων και προσφορών που θα εφαρμοστούν κατά την Παρασκευή 24/11/2017.

2. Οι καταναλωτές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι κατά την ημέρα πραγματοποίησης της δράσης, το όφελος για τους ίδιους από εφαρμογή εκπτώσεων/προσφορών θα πρέπει να προκύπτει σαφώς από τις αναγραφόμενες επί των πινακίδων των προϊόντων τιμών (τιμή πριν και τιμή μετά την πραγματοποίηση της δράσης).

3. Οι έμποροι θα πρέπει να εφαρμόζουν τις σχετικές διατάξεις της Κωδικοποίησης Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (Κανόνες ΔΙΕΠΠΥ) αναφορικά με τις «Πρακτικές πώλησης με μειωμένη τιμή ή παροχή πρόσθετου οφέλους προϊόντων και υπηρεσιών» (βλ. άρθρο 78). Η διαπίστωση παραβάσεων κυρώνεται βάσει των διατάξεων της παρ.9 άρθρο 78 των Κανόνων ΔΙΕΠΠΥ (για είδη μαζικής κατανάλωσης, όπως είδη διατροφής, ατομικής υγιεινής, οικιακής καθαριότητας) και του άρθρου 21 του ν. 4177.13 (για όλα τα άλλα καταναλωτικά αγαθά).

4. Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με την παρ.2 άρθρο 15 του ν.4177/2013, δεν επιτρέπεται η προσφορά ειδών των οποίων η ποσότητα υπερβαίνει το πενήντα τοις εκατό (50%) του συνόλου των ειδών που διαθέτει κάθε κατάστημα, εκτός αν έχουν εκδοθεί σχετικές αποφάσεις των οικείων Αντιπεριφερειαρχών σύμφωνα με την παράγραφο 3 του ίδιου άρθρου.

5. Υπενθυμίζεται επίσης, ότι οι καταναλωτές μπορούν να καταθέτουν ηλεκτρονικά τις καταγγελίες τους για τυχόν παραβάσεις που διαπιστώνουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα καταγγελιών της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή (http://www.1520.gov.gr/) καθώς και στην τηλεφωνική γραμμή 1520 η οποία είναι διαθέσιμη στους καταναλωτές τις καθημερινές από τις 09:00 μέχρι τις 15:00.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαρ. 2024
ΕΦΕΣ
19:30
-
ΟΣΦΠ
19 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΒΙΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;