Black Friday 2017 Public: Δες εδώ τις μεγάλες προσφορές!
Black Friday 2017 Public δες εδώ τις προσφορές που ετοιμάζει. Ποια προϊόντα θα έχουν μεγάλες εκπτώσεις;

H Black Friday 2017 πλησιάζει και όλος ο κόσμος θα… ξεχυθεί στα καταστήματα ψάχνοντας για τις ευκαιρίες της χρονιάς. Σούπερ προσφορές, ειδικές εκπτώσεις, bundles προϊόντων, φυλλάδια και αφίσες με προϊόντα σε χαμηλές τιμές θα κατακλύσουν τις βιτρίνες των καταστημάτων και τις ιστοσελίδες των online shops, δημιουργώντας και φέτος μια ευχάριστη… φρενίτιδα!

Τι συμβουλές δίνει το Public για την Black Friday 2017;

Σε αυτό το σημείο στη σελίδα του Public θα δεις τις μεγάλες προσφορές!

Η πρώτη προσφορά που τρέχει ΗΔΗ είναι για το Xbox One S. Δείτε την εδώ!

Πότε πέφτει φέτος;
H Black Friday  2017 πέφτει στις 24 Νοεμβρίου, μια μέρα πιο νωρίς σε σχέση με πέρυσι. Black Friday είναι η Παρασκευή μετά την ημέρα των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ (Thanksgiving), η οποία είναι η τέταρτη Πέμπτη του Νοεμβρίου. Φέτος, η ημέρα των Ευχαριστιών είναι στις 23 Νοεμβρίου.

Από τα μεσάνυκτα της Πέμπτης σε εγρήγορση

Επίσημα η Black Friday ξεκινάει στις 12:01 μετά τα μεσάνυκτα της Πέμπτης και πολλά καταστήματα θα ανοίξουν τις πόρτες τους νωρίς το πρωί της Παρασκευής με ειδικές προσφορές και εκπτώσεις για τους πρώτους πελάτες, αφού συνήθως υπάρχει περιορισμός διαθεσιμότητας. Μην το αφήσεις λοιπόν για την τελευταία στιγμή.

Ψώνια με τις πιτζάμες

Πέρυσι το 70% των προσφορών των καταστημάτων βρίσκονταν στα αντίστοιχα websites τους από το βράδυ της προηγούμενης μέρας. Ξεκίνα λοιπόν το online ψαξιμο από την 23η Νοεμβρίου.

Φτιάξε από τώρα λίστα με ψώνια

Μην παρασυρθείς από τη φρενίτιδα και καταλήξεις με προϊόντα που δεν χρειάζεσαι. Φτιάξε από τώρα τη λίστα σου. Τι είναι αυτό που ψάχνεις; Games; Τηλεοράσεις; Κινητά; Αξεσουάρ;

Ψάξε από τώρα και περίμενε

Αφού έχεις φτιάξει τη λίστα με τα ψώνια σου, ψάξε από τώρα τα καταστήματα και φτιάξε συγκριτικό πίνακα. Βάλε σε bookmarks τα προϊόντα που θέλεις να αγοράσεις.

Έτσι, όταν έρθει η Black Friday 2017 θα ξέρεις πού θα βρεις τι και σε ποια τιμή.

Άσε τις προσφορές να έρθουν σε σένα

Μια καλή στρατηγική ειδικά για την Black Friday 2017 αλλά και γενικά για την περίοδο των εκπτώσεων είναι να αφήσεις τα καταστήματα που σε ενδιαφέρουν να σε ενημερώνουν για τις προσφορές τους. Για να λάβεις πρώτος τις προσφορές του Public κάνε εγγραφή δίνοντας το e-mail σου στη φόρμα παραπάνω.

Προτίμησε επώνυμο κατάστημα και μην παρασύρεσαι
Όσο πλησιάζει η Black Friday, οι προσφορές θα πέφτουν βροχή. Μην παρασυρθείς από τις τιμές-χώμα που θα βρεις σε άγνωστα on-line καταστήματα, χωρίς εγγυήσεις και χωρίς να είσαι σίγουρος ότι το προϊόν είναι αυθεντικό. Προτίμησε κάποιο επώνυμο και καταξιωμένο όνομα όπως τα Public. Έτσι, θα έχεις και εξασφαλισμένη εγγύηση και κάποιον να μιλήσεις εάν αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;