17 Νοέμβρη : Ανοιχτές οι πύλες του Πολυτεχνείου!
Δες εδώ!

Από τα ξημερώματα της Τετάρτης μία ομάδα αντιεξουσιαστών είχε ξεκινήσει κατάληψη στον χώρο του Πολυτεχνείου στην οδό Πατησίων.

Αισίως όμως έληξε η κατάληψη αυτή και οι πύλες του Πολυτεχνείου άνοιξαν ξανά και δε θα παρεμποδιστούν ο εορτασμός της 17 Νοέμβρη.

Μέλη φοιτητικών συλλόγων, που όλο αυτό το διάστημα παρέμεναν έξω από το Πολυτεχνείο, μπήκαν στο χώρο του ιδρύματος, ώστε να τον προετοιμάσουν για τις εκδηλώσεις εορτασμού της 44ης επετείου του Πολυτεχνείου.
Το βράδυ, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού πρακτορείου, είχαν οριστεί φοιτητικές ομάδες περιφρούρησης των κτιρίων.

Έτσι, την Παρασκευή 17 Νοέμβρη , αναμένεται να πραγματοποιηθούν κανονικά οι εκδηλώσεις μνήμης για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Όσοι πολίτες επιθυμούν, μπορούν από το πρωί της Παρασκευής να εισέρχονται στον χώρο του Πολυτεχνείου για να καταθέσουν στεφάνι ή λουλούδια.

Η καθιερωμένη πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία είναι προγραμματισμένη και θα πραγματοποιηθεί κανονικά από την οδό Πατησίων στις 3μ.μ..

Δείτε επίσης: 17 Νοέμβρη: Αφιέρωμα στην εξέγερση του Πολυτεχνείου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;