Τι είναι αυτό το οποίο κάνουν οι γυναίκες πάνω στο σεξ που οι άντρες θεωρούν ακραία γελοίο;
Ποιό είναι το ένα απο τα πολλά πράγματα που πρέπει μια γυναίκα να αποφύγει σαν την βουβωνική πανώλη πάνω στο σεξ;

Οκ, όπως είναι γνωστό, το σεξ απο μόνο του και η διαδικασία του σεξ είναι αρκετά αστεία και γελοία, εφόσον είναι αδύνατο να μη συμβούν σχεδόν πάντα ευτράπελα και απρόοπτα. Και μπορεί να υπάρχουν αρκετά πράγματα τα οποία όντως προκαλούν γέλιο, το οποίο είναι πάντα θεμιτό στο σεξ, αλλά δυστυχώς υπάρχουν και κάποια άλλα τα οποία καταντούν από αστεία… απλά γελοία και εκνευριστικά!

Έγινε ένα μικρό γκάλοπ λοιπόν, ανάμεσα σε αγόρια με το εξής βασικό και αποκαλυπτικό ερώτημα: Ποιο είναι το πιο γελοίο πράγμα που κάνουν οι γυναίκες στο σεξ; Η απάντηση λοιπόν, η οποία ομολογούμε ότι συγκέντρωσε αρκετά μεγάλο ποσοστό είναι ο υπερβάλλων ζήλος και κυρίως οι διάφοροι ήχοι τους οποίους συνήθως βγάζουμε χωρίς καν να μας έχουν αγγίξει!

Και ποιος να τους αδικήσει φυσικά, μιας και εκτός του ότι αισθάνονται άσχημα γιατί σκέφτονται ότι δε νιώθουμε τίποτα και ότι απλά έχουμε προμελετημένο το ότι θα ερεθιστούμε, το βρίσκουν και άκρως γελοίο, μιας και συνήθως οι ψεύτικοι αυτοί ήχοι, είναι πολύ πιο αλλόκοτοι από τους κανονικούς. Τις πιο πολλές φορές κρατιούνται να μην γελάσουν μη σου πώ!

Κάντο εικόνα βρε κορίτσι μου: Τα χέρια του ακόμα αρκετά μακριά από οποιοδήποτε σημείο του κορμιού σου, κι εσύ αρχίζεις και βογκάς, σαν την Meg Ryan στη σκηνή του οργασμού. Είναι δυνατόν να σε πιστέψει; Και αν το κάνει, είναι δυνατόν να μην τον θεωρήσεις χαζούλη; Σκέψου λίγο!

Οπότε άσε τα μουγκρητά για τις τσόντες και πιο πολύ για την κατάλληλη στιγμή, και μείνει βουβή, τουλάχιστον μέχρι να νιώσεις κάτι δικό του πάνω σου!

Δες επίσης! Τα πιο συχνά ψέματα που λέμε στο σεξ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
ΤΕΛ
90 - 74
ΜΠΑ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;